mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #11 Nor0 dedi: Şikayetle falan olacak iş değil bas engeli devam et yoluna. Genişletmek için tıkla... Hesapları kopyalanıyor dicord nasıl izin verebilir saçma cevap yazmayın artık.
Nor0 dedi: Şikayetle falan olacak iş değil bas engeli devam et yoluna. Genişletmek için tıkla... Hesapları kopyalanıyor dicord nasıl izin verebilir saçma cevap yazmayın artık.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #12 Sanal alemde zaten kimse kimseye zarar vermez sanala bağını koparman PC'nin fişini çekmene bakar o yüzden takma böyle şeyleri. Ayaz Tanis dedi: Her gün mesaj atıyor. 3 yıldır uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... 3 yıl mı yuhh sesli yuh dedim ciddi ciddi.
Sanal alemde zaten kimse kimseye zarar vermez sanala bağını koparman PC'nin fişini çekmene bakar o yüzden takma böyle şeyleri. Ayaz Tanis dedi: Her gün mesaj atıyor. 3 yıldır uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... 3 yıl mı yuhh sesli yuh dedim ciddi ciddi.
Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Kasım 2022 #13 Nor0 dedi: Sanal alemde zaten kimse kimseye zarar vermez sanala bağını koparman PC'nin fişini çekmene bakar o yüzden takma böyle şeyleri. 3 yıl mı yuhh sesli yuh dedim ciddi ciddi. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef 3 yıl.
Nor0 dedi: Sanal alemde zaten kimse kimseye zarar vermez sanala bağını koparman PC'nin fişini çekmene bakar o yüzden takma böyle şeyleri. 3 yıl mı yuhh sesli yuh dedim ciddi ciddi. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef 3 yıl.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #14 Ayaz Tanis dedi: Evet maalesef 3 yıl. Genişletmek için tıkla... Kral bu işte bir iş olması lazım ben yıllardır sanaldayım en kinli düşmanım bile taş çatlasın 1 ay uğraşmıştır 3 yıl uğraşmak ne demek hayu.
Ayaz Tanis dedi: Evet maalesef 3 yıl. Genişletmek için tıkla... Kral bu işte bir iş olması lazım ben yıllardır sanaldayım en kinli düşmanım bile taş çatlasın 1 ay uğraşmıştır 3 yıl uğraşmak ne demek hayu.
Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Kasım 2022 #15 Nor0 dedi: Kral bu işte bir iş olması lazım ben yıllardır sanaldayım en kinli düşmanım bile taş çatlasın 1 ay uğraşmıştır 3 yıl uğraşmak ne demek hayu. Genişletmek için tıkla... Cidden zor.
Nor0 dedi: Kral bu işte bir iş olması lazım ben yıllardır sanaldayım en kinli düşmanım bile taş çatlasın 1 ay uğraşmıştır 3 yıl uğraşmak ne demek hayu. Genişletmek için tıkla... Cidden zor.
4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 23 Kasım 2022 #16 Hesap ismini kodunu değiştir o şekilde de bulamaz ya?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Kasım 2022 #17 Ayaz Tanis dedi: Denedim bana her hesaptan ulaşıyor bildğin bela oldu. Genişletmek için tıkla... Discord'a sikayet edin yesin IP bani gorsun gununu.
Ayaz Tanis dedi: Denedim bana her hesaptan ulaşıyor bildğin bela oldu. Genişletmek için tıkla... Discord'a sikayet edin yesin IP bani gorsun gununu.
Enfavzer Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #18 Discord'un sitesinden submit request tarafında impersonating sebebiyle şikayet edebilirsiniz, açıklamaya kalan hesaplarını ve sunucularını da eklerseniz garanti veriyorum ki her şeyini kaybedecektir.
Discord'un sitesinden submit request tarafında impersonating sebebiyle şikayet edebilirsiniz, açıklamaya kalan hesaplarını ve sunucularını da eklerseniz garanti veriyorum ki her şeyini kaybedecektir.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #19 Ayaz Tanis dedi: Cidden zor. Genişletmek için tıkla... Ya kim bunlar çok merak etim 3 yıldır peşini bırakmıyor.
Ayaz Tanis dedi: Cidden zor. Genişletmek için tıkla... Ya kim bunlar çok merak etim 3 yıldır peşini bırakmıyor.
Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Kasım 2022 #20 494528 dedi: Hesap ismini kodunu değiştir o şekilde de bulamaz ya? Genişletmek için tıkla... 2-3 sitem 1 botum var buluyor her türlü.
494528 dedi: Hesap ismini kodunu değiştir o şekilde de bulamaz ya? Genişletmek için tıkla... 2-3 sitem 1 botum var buluyor her türlü.