2 yıllık sanal arkadaşım birlikte 1,5 yıl önce bir Discord grubu kurduk. Birlikte binlerce saat oyun oynadık eğlendik fakat, bu 3-4 ay içinde Valorant oynamaya başladı gruptaki bir kişi ile. Bende Valorant sevmediğim için onların seslisine gelmedim ve okuldaki arkadaşım ile oynamaya başladım geçenlerde bir aram maçı girdik hiç konuşmadı normalde hep sohbet ediyorduk ben konu açmaya çalıştım hiç yüz vermedi neden böyle davranıyosun deyince boş konuşuyorsun dedi. Bir süre geçti yazdıklarıma cevap vermedi sese girdim bir anda sesten çıktı falan en sonunda 2 saat önce seslide arkadaşı ile Valorant oynuyordu girdim nedenini sordum ve bana 'boş konuşuyorsun, ben kulaklığımı düzeltmeye çalışırken (kulaklığından çatırtı geliyordu) kahkaha atıyorsun' dedi, ve benimle aynı seste durmak istemediğini ve bunu bana söylemesi için birlikte oynadığı arkadaşına söylemiş o kişi de bana söylemedi kulaklığından gelen ses ile diğerleri de espri yaparken bende onlara dahil olmuştum halbuki. Bu durum çok zoruma gitti 2 yıldır nasılsam hala öyleyim o şekilde konuşuyorum bir anda neden böyle davrandı bilmiyorum, ve bu durum beni çok üzdu, zoruma gitti ne yapmalıyım?