Arkadaşım borcunu ödemiyor

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Arkadaşım borcunu vermiyor ama yakın arkadaşım, ne yapmalıyım? Yüzüne vurmak da söylemiyorum, yemeği borç olarak aldım evde annesi yok diye. 2 oldu bu hala ödemedi ikisini de, birincisinden 2 ay geçti, 1 tanesi bu hafta oldu.

Son düzenleme:
Yüzüne söyleyeceksin. Yoksa alamazsın.

"Kanka acil para lazım da atar mısın ? Sağol senin geçen borç vardı ya ona sayıyorum bunu o zaman"

Ismarladım diyorsun, borç olduğunu söylemediysen niye versin? Onun dışında "sürekli ben harcama yapıyorum biraz da sen harca" diyebilirsin.

"Kanka acil para lazım da atar mısın? Sağ ol senin geçen borç vardı ya ona sayıyorum bunu o zaman"

Hocam evden yiyor para taşımıyor nakit olarak, banka hesabı da kullanmıyor ortaokulluyum.

Ismarladım diyorsun, borç olduğunu söylemediysen niye versin? Onun dışında "sürekli ben harcama yapıyorum biraz da sen harca" diyebilirsin.

Hocam ısmarlama değil de borç olarak işte kusura bakmayın.

Hocam kalbini kırmadan nasıl derim sizce.
Bu hayatta iyi niyetli olmaya değmiyor dostum. Eskiden iyi niyetliydim, insanları kırmadan bir şeyleri yapmak isterdim lakin insanlar iyilikten anlamıyor.

Bu hayatta iyi niyetli olmaya değmiyor dostum. Eskiden iyi niyetliydim, insanları kırmadan bir şeyleri yapmak isterdim lakin insanlar iyilikten anlamıyor.

Hocam iyi de biri aslında sizce ne yapsam yüzüne vurmadan kalbini kırmadan anlatırım.

Doğru. Ismarladım demişsin. Oraya dikkat etmedim. Çocuk senin borç olarak saydığını nereden bilecek?

Hocam iyi de biri aslında sizce ne yapsam yüzüne vurmadan kalbini kırmadan anlatırım.
Yazdığımı oku. Çocuğa borç olarak yazdığını söylememişsin. Yani ben olsam o parayı almazdım. İnsanları kırmadan bir şeyler yapılmaz vesaire dedim lakin insanlara gidip patavatsızca yanlış şeyler yapmayı kastetmedim. Sadece hakkımı savunurum. Yoksa insanları bile isteye kırmam.

Doğru. Ismarladım demişsin. Oraya dikkat etmedim. Çocuk senin borç olarak saydığını nereden bilecek?
Hayır hocam borç olarak dedi kendisi 2 kere hala vermedi ne yazık ki ben yanlış yazmışım

Yüzüne söyleyeceksin. Yoksa alamazsın.

Kalbini kırmadan tam olarak ne demeliyim sizce pek bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…