Hemen fark eder otomatik olarak mesaj gönderiyor çoğu banka. Bunu senin yaptığını düşünüyorum çünkü foruma yeni kayıt olmuşsun, herhangi bir güvenlik (VPN, proxy, tor...) Olmadan kullandıysa yargı her türlü bulabilir.
TOR ve VPN kullandıysa bulunması zorlaşıyor NSA devlet kurumu TOR ağınıda izliyor, senin bulunduğun İnternet Servis Sağlayıcısına bilgi gönderirse bulunabilir arkadaşın.
Tor VPN veya ücretli bir VPN kullanılmasıda fark etmez. Adli olaylarda mahkeme kararıyla bilgi alınır.
İster 1 TL harcasın ister 10.000 TL.
Hırsızlık sonuçta; yaşına, benzer suçlardan kaydı olup olmadığına bakılır ve ona göre ceza alır siciline işler.
1 kuruş dahi harcasa bu kartından harcama yapılan kişi fark eder ve işlem başlatırsa izini rahatça bulabilir umarımda cezasını çeker bende sen olduğunu düşünüyorum.
1 kuruş dahi harcasa bu kartından harcama yapılan kişi fark eder ve işlem başlatırsa izini rahatça bulabilir umarımda bulur bende sen olduğunu düşünüyorum.
Ciddi bir zarar vurduysa bulunup yargılanabilir, verdiği zarar düşük miktardaysa yargıdan cezasız çıkabilir veya az cezayla çıkabilir diye düşünüyorum.
Kesinlikle küçükken 12TL çekmiştim altenen diye bir site vardı Steam'e attıydım CS almıştım 2 hafta sonra telefonda aradılar babamı adam şikayetci olmadı çok ağlamıştım.
Kesinlikle küçükken 12TL çekmiştim altenen diye bir site vardı Steam'e attıydım CS almıştım 2 hafta sonra telefonda aradılar babamı adam şikayetci olmadı çok ağlamıştım.