moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 28 Şubat 2021 #21 Nemai dedi: Valve oyunu olduğu için yemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Valve oyunu da olsa birinde ki ban diğerini ilgilendirmez.
Nemai dedi: Valve oyunu olduğu için yemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Valve oyunu da olsa birinde ki ban diğerini ilgilendirmez.
A Arhan1 Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #22 TF2 de asla hack açmadığını biliyorum CS:GO'da muhtemelen açmıştır Çünkü RealUI diye bir şey gözüküyordu discordda(eski hesabında) Son düzenleme: 28 Şubat 2021
TF2 de asla hack açmadığını biliyorum CS:GO'da muhtemelen açmıştır Çünkü RealUI diye bir şey gözüküyordu discordda(eski hesabında)
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 28 Şubat 2021 #23 moxxi dedi: Karşıya bir zararı yok o anlamda hile sayılmaz "bence". Genişletmek için tıkla... Aslında evet. Ancak insanların para vererek aldığı şeyi bedavaya almanız doğru değil. Bir nevi korsan gibi bir şey.
moxxi dedi: Karşıya bir zararı yok o anlamda hile sayılmaz "bence". Genişletmek için tıkla... Aslında evet. Ancak insanların para vererek aldığı şeyi bedavaya almanız doğru değil. Bir nevi korsan gibi bir şey.
A Arhan1 Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #24 Ve ben ona noscope attım bana hack dedi (eğilip noscope) ben hiç ban yemedim hayatımda (roblox dışında) Arhan1 dedi: TF2 de asla hack açmadığını biliyorum CSGOda muhtemelen açmıştır Çünkü RealUI diye bir şey gözüküyordu discordda Genişletmek için tıkla... Sordum şimdi gerçekten açmış(benim yanımda açmadı hiç) ban yedikten sonra açmıyor yeni hesabındaki ban 3. parti yazılım yüzünden hackle alakalı bir yazılım değil ama eski hesabında açmış
Ve ben ona noscope attım bana hack dedi (eğilip noscope) ben hiç ban yemedim hayatımda (roblox dışında) Arhan1 dedi: TF2 de asla hack açmadığını biliyorum CSGOda muhtemelen açmıştır Çünkü RealUI diye bir şey gözüküyordu discordda Genişletmek için tıkla... Sordum şimdi gerçekten açmış(benim yanımda açmadı hiç) ban yedikten sonra açmıyor yeni hesabındaki ban 3. parti yazılım yüzünden hackle alakalı bir yazılım değil ama eski hesabında açmış
TalhaSahin Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #25 PC'de Cheat Engine vs. trainer varsa VAC bunlara hile diye ban atar.
polenix Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #26 3 parti yazılımlar ban yiyor acaba. Afterbunner kullanıyor olabilir mi?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #27 polenix dedi: 3 parti yazılımlar ban yiyor acaba. Afterbunner kullanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Afterburnerdan ban yemez ki. Oyunun dosyalarına erişen bir yazılım değil. Buradan bakabilirsin.
polenix dedi: 3 parti yazılımlar ban yiyor acaba. Afterbunner kullanıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Afterburnerdan ban yemez ki. Oyunun dosyalarına erişen bir yazılım değil. Buradan bakabilirsin.