O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 22 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar arkadaşım ile yazın kamp yapmayı düşünüyoruz. Bisikletler ile gideceğiz. Kamp kurucağız. Kamp çadırı şu anlık var. Fakat başka neler lazım? Görüşlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Arkadaşlar arkadaşım ile yazın kamp yapmayı düşünüyoruz. Bisikletler ile gideceğiz. Kamp kurucağız. Kamp çadırı şu anlık var. Fakat başka neler lazım? Görüşlerinizi bekliyorum.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Su içmek için termus, oturmak için katlanabilir sandelyeler, katlanabilir küçük masa, çay seviyorsanız 1-2 termus çay,
Su içmek için termus, oturmak için katlanabilir sandelyeler, katlanabilir küçük masa, çay seviyorsanız 1-2 termus çay,
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 Havlu, peçete, ıslak mendil, bisiklet için yağ,
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 23 Ocak 2021 #4 Yani tam olarak yazın yapacağız. Yaza kadar alabileceğimiz eşyaları alabilelim diye konuyu erken açtım.
Yani tam olarak yazın yapacağız. Yaza kadar alabileceğimiz eşyaları alabilelim diye konuyu erken açtım.
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #5 Katlanabilir Sandalyeler - Uyku Tulumları - Powerbankler (Telefon Kullanırsanız diye) - Termos - Hazır Çaylar - Kek Kahve - Katlanabilir Masa (Sandalyeler ile birlikte takım olacaktır genelde) - Havlu Peçete - Bisiklet için minik bakım eşyaları.
Katlanabilir Sandalyeler - Uyku Tulumları - Powerbankler (Telefon Kullanırsanız diye) - Termos - Hazır Çaylar - Kek Kahve - Katlanabilir Masa (Sandalyeler ile birlikte takım olacaktır genelde) - Havlu Peçete - Bisiklet için minik bakım eşyaları.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ocak 2021 #6 Bisiklet için yağ, lastik tamir kiti alayı unutmayın.