Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor

Benim istemem sorun değil insanları rahatsız ediyor, benide rahatsız ediyor.

Peki bunu size söyleyen arkadaşınız ironi mi yaptı?

Söylediğinin arkasında olduğunu söyledi ve ben aksini iddia edince cahil olduğumu söyledi.

Ya da herhangi bir abartma yaptığını hissetiniz mi?

Benim istemem sorun değil insanları rahatsız ediyor, benide rahatsız ediyor.
Rahatsız olman senin sorunun. Ben de toplumdaki birçok şeyden rahatsız oluyorum ama buna karışıyor muyum? Karışmıyorum. Çünkü onları koruyan yasalar olduğu gibi bizim gibi düşünenleri de koruyan yasalar var. Burada iki tarafa da karışmamak düşüyor.

Dostum insanların çıplak gezme hakkını koruyan bir yasa var da haberimiz mi yok ?

Bunu bana az önce arkadaşım söyledi ve aksini iddia ettiğimde geri kafalı olduğumu söyledi. Aşırı sinirlendim. Sizin düşünceleriniz nedir?

Ya bazen anlık sinirle söylenen şeyler olabiliyor. Sakin bir zamanda konuştuğunuzda kendiside mantıksız bulur, eğer halen savunuyorsa saygı duyuyorum deyip konuyu kapatmalısın. Böyle saçma konuları için birbirinizi kırmaya değmez.

Bu özgürlük değil, taciz, insanların önünde cinsel organın açık geziyorsun bir bebek oluyor, çocuk oluyor veya yemek yiyen biri oluyor. Ve bu hayasızca hareket suçuna giriyor.

Arkadaşına kesinlikle katılıyorum. Saf çıplak olmasa bile sadece külotla dışarıda gezebilirim kimse de bana bir şey diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…