lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #121 avkila.tech dedi: Arkadaşın kız mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 15 Aralık 2022 #122 lynch01 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Söyle ona madem insanlık bu kadar normal karşılıyor çıplak gezsin. Şaka bi yana bu tür şeyler nedense kızlardan çıkıyor.
lynch01 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Söyle ona madem insanlık bu kadar normal karşılıyor çıplak gezsin. Şaka bi yana bu tür şeyler nedense kızlardan çıkıyor.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 15 Aralık 2022 #123 Arkadaşın muhtemelen isteyen istediğini giyer, kimse karışamaz konusunu fazla abartmış. İsteyen çıplak gezer, isteyen de istediği gibi bakabilir ama hakaret edemezsin ve karışamazsın.
Arkadaşın muhtemelen isteyen istediğini giyer, kimse karışamaz konusunu fazla abartmış. İsteyen çıplak gezer, isteyen de istediği gibi bakabilir ama hakaret edemezsin ve karışamazsın.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 15 Aralık 2022 #124 Öyle bir bakarımki.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 15 Aralık 2022 #125 Arkadaşına şunu söyle; "Öküzlerin bakmasından şikayetçi isen bayramlık tren gibi süslenmeyeceksin Bacım." Kafası çalışan biriyse anlar zaten. Rahmetli; Abdül Metin Balkanlıoğlu'nun sözüdür.
Arkadaşına şunu söyle; "Öküzlerin bakmasından şikayetçi isen bayramlık tren gibi süslenmeyeceksin Bacım." Kafası çalışan biriyse anlar zaten. Rahmetli; Abdül Metin Balkanlıoğlu'nun sözüdür.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #126 serdarim35 dedi: Arkadaşına şunu söyle; "Öküzlerin bakmasından şikayetçi isen bayramlık tren gibi süslenmeyeceksin bacım." Kafası çalışan biriyse anlar zaten. Rahmetli; abdül metin balkanlıoğlu'nun sözüdür. Genişletmek için tıkla... Kafası çalışsa böyle bir şey dermi sizce.
serdarim35 dedi: Arkadaşına şunu söyle; "Öküzlerin bakmasından şikayetçi isen bayramlık tren gibi süslenmeyeceksin bacım." Kafası çalışan biriyse anlar zaten. Rahmetli; abdül metin balkanlıoğlu'nun sözüdür. Genişletmek için tıkla... Kafası çalışsa böyle bir şey dermi sizce.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #127 lynch01 dedi: Bunu bana az önce arkadaşım söyledi ve aksini iddia ettiğimde geri kafalı olduğumu söyledi. Aşırı sinirlendim. Sizin düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kardesim tamam karısmayız da bakamaz mıyım hakkımız degil mi? Bence benim hakkım.
lynch01 dedi: Bunu bana az önce arkadaşım söyledi ve aksini iddia ettiğimde geri kafalı olduğumu söyledi. Aşırı sinirlendim. Sizin düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kardesim tamam karısmayız da bakamaz mıyım hakkımız degil mi? Bence benim hakkım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 15 Aralık 2022 #128 Arkadaşın sapık olduğu ve amacı insanların kıyafetine karışma mantığından uzakta. Tahminimce başka amaç için söyledi.
Arkadaşın sapık olduğu ve amacı insanların kıyafetine karışma mantığından uzakta. Tahminimce başka amaç için söyledi.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #129 Karındeşen dedi: Kardesim tamam karısmayız da bakamaz mıyım hakkımız degil mi? Bence benim hakkım. Genişletmek için tıkla... Vallaha bence de öyle. Yeniçocuk dedi: Arkadaşın sapık olduğu ve amacı insanların kıyafetine karışma mantığından uzakta. Tahminimce başka amaç için söyledi. Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi özgürlük zannediyor bunu.
Karındeşen dedi: Kardesim tamam karısmayız da bakamaz mıyım hakkımız degil mi? Bence benim hakkım. Genişletmek için tıkla... Vallaha bence de öyle. Yeniçocuk dedi: Arkadaşın sapık olduğu ve amacı insanların kıyafetine karışma mantığından uzakta. Tahminimce başka amaç için söyledi. Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi özgürlük zannediyor bunu.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 15 Aralık 2022 #130 lynch01 dedi: Ciddi ciddi özgürlük zannediyor bunu. Genişletmek için tıkla... Madem özgürlük ise çıplaklar plajına gidebilir arkadaşınız. İnsanlık var olduğundan beri tıbbi amaç ve resim hariç çıplaklık söz konusu değil.
lynch01 dedi: Ciddi ciddi özgürlük zannediyor bunu. Genişletmek için tıkla... Madem özgürlük ise çıplaklar plajına gidebilir arkadaşınız. İnsanlık var olduğundan beri tıbbi amaç ve resim hariç çıplaklık söz konusu değil.