Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor

İsteyen çıplak gezebilir özgür olabilir. Benimde bakma özgürlüğüm var. Bakarım fotoğrafını hafızama kazırım, giderim evime mis gibi 31'imi de çekerim. Buna da kimse karışamaz.

İsteyen çıplak gezer de bakmanın nesi yanlış? Kadınlar zaten dikkat çekmek için süslenip püslenir. Yani yalan söylemiyorum elbette güzel bir kadın gördüğüm zaman bakarım. Burada olay nasıl baktığınızdır. Kişiyi rahatsız edecek düzeyde yani taciz boyutunda bakarsanız elbette bu saygısızlıktır. Bizde bazı şeyler hep uç noktalarda yaşanıyor. Kimisi "hayır kadın etek giyemez giyerse döverim" diyor kimisi de "hiçbir kadına bakamazsın, yolda yürürken başın aşağıda dolaşmak zorundasın" falan diyor. İkisi de yanlıştır. Kadın güzel ise bakılır arkadaşım bu dünyanın her yerinde böyledir. Gelip de kimse "ay rahatsız oluyorum" ayağı yapmasın. Çoğu kadın zaten dikkat çekmeyi ve ilgi odağı olmayı sever.

Hocam anneniz kardeşiniz sokakta çıplak gezebilir o zaman benim gibi geri kafalı düşünmeyin.

Hahaha klasik anne bacı mevzusuna mı giriyoruz? sizin argüman hep aynı. Anne bacına yapsalar hoşuna gider mi? Hahaha geri kafalı mıyım? Demişsin ben de evet diyorum. Alacağın cevabı kabul edemeyeceksen sormayacaksın soruyu! Sen insanların fikirlerini duymak değil kendini onaylatmak istiyorsun.

Beni eleştirin demedim bu düşünceyi eleştirin dedim ayrıca siz çıplak gezebilirsiniz bizde bakabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…