Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #161 lynch01 dedi: Bunu bana az önce arkadaşım söyledi ve aksini iddia ettiğimde geri kafalı olduğumu söyledi. Aşırı sinirlendim. Sizin düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Eski arkadaşınız*
lynch01 dedi: Bunu bana az önce arkadaşım söyledi ve aksini iddia ettiğimde geri kafalı olduğumu söyledi. Aşırı sinirlendim. Sizin düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Eski arkadaşınız*
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #162 Çıplaklıktan kasıt ortama göre değişir. Arkadaşınız çıplaklığı bikini gibi kıyafetleri giymek olarak tanımlamışsa haklı, isteyen istediği gibi dolaşır. Ama kasıt tam çıplaklıksa arkadaşınızın ahlaki sorunları var gibi görünüyor.
Çıplaklıktan kasıt ortama göre değişir. Arkadaşınız çıplaklığı bikini gibi kıyafetleri giymek olarak tanımlamışsa haklı, isteyen istediği gibi dolaşır. Ama kasıt tam çıplaklıksa arkadaşınızın ahlaki sorunları var gibi görünüyor.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 15 Aralık 2022 #163 İsteyen nasıl çıplak gezmeyi tercih ediyorsa bizde bakmayı tercih ederiz. (Tabi ki karşı tarafları rahatsız etmemek şartıyla)
İsteyen nasıl çıplak gezmeyi tercih ediyorsa bizde bakmayı tercih ederiz. (Tabi ki karşı tarafları rahatsız etmemek şartıyla)
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Aralık 2022 #164 Anası ile gezerken önüne çıplak biri gelse tepkisi ne olurdu acaba .