Arkadaşım "İsteyen çıplak gezer bakamazsın" diyor

Maalesef sanaldan konuştuğum birisi inanın aynısını yapmak isterdim.

Bildiğin çıplak gezebilirmiş bakamazmışız.

Arkadaşınıza bu şekil cevap verebilirsiniz. Şimdi dışarıda çıplak bir kız veya erkek. Cinsiyeti zerre önemli değil. İnsan diyelim. Bir insan dışarıda çırılçıplak geziyor. İnsanlar garipsemez miydi? İlgisini üstüne çekmez miydi bu kişi? Bakın "bir kadın t*cavüze uğruyorsa dar giydiği için onun suçudur." düşüncesi dünyanın en cahilce düşüncesidir bu görüşe kesinlikle karşıyım. Ancak (eski) arkadaşınız saçma sapan konuşmuş.

Bana göre insanlar istediğini giyebiliyorsa ben de istediğim gibi bakabilirim bunda sorun görmüyorum ha laf atmak vs onlar yanlış ama neden bakamıyorum?

Bir fikrim yok bir başkasının hakkının başladığı yerde o kişinin özgürlüğü bitmeli.

Birisi karşıma geçip çıplak gezicek bende bakmayacağım?

Bırak çıplak gezmeyi toplumun içine çıkıldığı her an her türlü bakışa hazır olunmalı. Buna hazır değilseniz evden çıkmayın.

Ablamda bu kafada, geçen günlerde yolda yürürken bir adam ona bakmış ablamda neden bakıyorsun demiş. Meğer adam akrabaymış selam verecekmiş. Ablamı uyarıyorum bu konuda dışarı çıktığında herkes bakabilir diye ama anlamıyor. Twitter kullanmasa da yaşıtlarının dik kafalığından etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…