Arkadaşım mesajlarıma dönmüyor

skodakahmer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler.

Arkadaşım normalde oyun oynamayı sever. Hele ki benle. Fakat bu aralar ne kadar yazsam da gelmiyordu bu toplam bir 11 gün civarı devam ediyordu. Çok aradım, Discord'tan yazdım, WhatsApp'tan yazdım, SMS attım Instagram'dan yazdım, WhatsApp'tan engellemiş (tanıdığım kadarıyla böyle bir şey yapacak birisi değil); Instagram'dan görüldü atmış hee. WhatsApp'tan yazdıklarımın hepsine görüldü atmış. Discord'dan engellemiş. SMS'e bakmamış. Telefonlarımı açmıyor. Instagram'dan iyi misin ben buradayım tarzı bir mesaj attım. Ne yapmam gerek? Tek arkadaşım o. Onu arkadaşım olarak çok seviyorum ve elimden bir şey gelmiyor. Ben Ankara'da o Mersin'de onun yerine kimseyi koyamayacağıma eminim. Çok korkuyorum. 4 yıldır arkadaşım hatta neredeyse 5. Yardımcı olursanız sevinirim. Geri döner mi falan filan düşünmekten kafayı yiyorum.

Teşekkürler.

Aile baskısı olabilir. Yinede görüldü atıp cevap vermiyorsa yapacak bir şey yok. Kendi kaybeder. Kafanıza fazla takmayın. Next.

Hiçbir şey demeden, sebepsiz şekilde engelleyen biriyle arkadaşlık kurmak için zorlama derim.

Desteğiniz için teşekkürler. Ailesine kadar ulaşıp sordum. Saygısız deyip küfür etti. Sebebini söylemedi.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…