Arkadaşım olmayacak mı?

tress_3333456

Femtopat
Merhaba 14 yaşındayım, son 1 yılda çok yalnızlaştım. Hem bütün arkadaşlarımı kaybettim hem de çok yanlış arkadaşlıklar yaptım. Beni seven kişiler oldu fakat hepsi taşındı ya da okuldan ayrıldı. Onları hatırlayınca ağlama tutuyor beni. İyi arkadaşlar bulmaya çalışıyorum fakat ya bulamıyorum ya da boş ve beni 2 dakikada satacak kişiler oluyor. Bir daha hiç arkadaşım olmayacak mı?

Buna üzülmene gerek yok. Gidersin İnternet kafeye bulursun adam gibi satmayacak birisini ohhh mis. Onun dışında okuldan edinebilirsin.

Kendini başkalarına bağlamayı bırak. Başkalarıyla olan ilişkilerini düzenleyeceğine, kendinde olan eksikleri tamamla. O zaman yalnızlığın sana iyi geldiğini anlayacaksın. Yalnızlık zayıflık değildir.

Buna üzülmene gerek yok. Gidersin İnternet kafeye bulursun adam gibi satmayacak birisini ohhh mis. Onun dışında okuldan edinebilirsin.
Bulunmuyor hocam. O kadar kötü bir ortama düştüm ki anlatamam, başka sınıflardan arkadaşlarım fakat o sınıfta arkadaşımı çağırsam küfür edip sınıfına çekiyorlar beni. İyi bir liseye gidip ortam kurmaya bakacağım. Bu okulda ben 1 saniye bile durmam fakat ailem okulumu değiştirmiyor, ne yapalım. Sınıf değiştirebilirim en fazla, müdür bahane bulmazsa tabii.

Hocam bir kişiyle konuşsam bile kendimi iyi hissediyorum. Yalnızlığa dayanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…