Arkadaşım panelden ev adresimi bulabilir mi?

OKODENRO

Hectopat
Daha fazla  
Bugün durduk yere arkadaşım doğum tarhimi sordu, söylemedim, 4 yıllık arkadaşım, doğum tarihimi bilmez, o derece gizliyorum kendimi, işte kallem etti kullem etti bulmuş. Bana anne baba T.C. benim de T.C.'mi falan yazıyor, ev adresini bulabilir mi? Bu bilgilerle ne yapabilir?

Bulabilir. Lakin maksimum sahte ihbar, yemek söyleme gibi eşek şakaları yapabilir. Neden panelcinin tekiyle arkadaş oluyorsun? Cimer'e şikayet et geç.

sen CİMER'e ver onu, bak nasıl "eşşşşek" gibi ayağına geliyor.

Bulabilir. Lakin maksimum sahte ihbar, yemek söyleme gibi eşek şakaları yapabilir. Neden panelcinin tekiyle arkadaş oluyorsun? CİMER'e şikayet et geç.

Panelci değildi panelcileri de hiç sevmezdi bende şaşırdım.

Eve gidince annen kizabilir diye mesaj attı annemi aradım bir şey oldu mu mesaj geldi mi diye falan yok dedi 18 yaş altiyim nasıl CİMER'den şikayet edeceğim.

Son düzenleme:
Bu arkadaş sanal mı?

Bulur, bizzat ben kendim arkadaşımın konumunu atmıştım abisi gerçekten gidecekti savcılığa 2 saat yalvardım zor kurtardım korktum açıkçası, korkut sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…