Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.995 Çözümler 3 21 Ekim 2023 #31 Barisgzl1 dedi: Wpden engelini kaldırdım bir gün bana ulaşmak isterse para için bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum akıl vermek gibi olmasın da adama buradan o kadar ulaşmaya çalışacağına baştan WhatsApp engelini kaldırman daha mantıklı olmaz mıydı?
Barisgzl1 dedi: Wpden engelini kaldırdım bir gün bana ulaşmak isterse para için bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum akıl vermek gibi olmasın da adama buradan o kadar ulaşmaya çalışacağına baştan WhatsApp engelini kaldırman daha mantıklı olmaz mıydı?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.611 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #32 Otomatik Mandalina dedi: Dostum akıl vermek gibi olmasın da adama buradan o kadar ulaşmaya çalışacağına baştan WhatsApp engelini kaldırman daha mantıklı olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Wpdan yazınca kızıyor çünkü ondan yazmıyorum.
Otomatik Mandalina dedi: Dostum akıl vermek gibi olmasın da adama buradan o kadar ulaşmaya çalışacağına baştan WhatsApp engelini kaldırman daha mantıklı olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Wpdan yazınca kızıyor çünkü ondan yazmıyorum.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 21 Ekim 2023 #33 Barisgzl1 dedi: Nasıl yani? Wpdan yazınca kızıyor çünkü ondan yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma annenle konuşmuştum bu olayı zaten. Annen izin vermediği müddetçe seninle iletişime geçemem.
Barisgzl1 dedi: Nasıl yani? Wpdan yazınca kızıyor çünkü ondan yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma annenle konuşmuştum bu olayı zaten. Annen izin vermediği müddetçe seninle iletişime geçemem.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 21 Ekim 2023 #34 Üzüldüm durumunuza. Hiçbir zaman vermeyecek paranızı yüksek ihtimalle. Geçmiş olsun. Şimdi sadece bahene üretiyor hiç uğraşma.
Üzüldüm durumunuza. Hiçbir zaman vermeyecek paranızı yüksek ihtimalle. Geçmiş olsun. Şimdi sadece bahene üretiyor hiç uğraşma.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.611 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #35 662970 dedi: Üzüldüm durumunuza. Hiçbir zaman vermeyecek paranızı yüksek ihtimalle. Geçmiş olsun. Şimdi sadece bahene üretiyor hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Dürüst birine benziyor.
662970 dedi: Üzüldüm durumunuza. Hiçbir zaman vermeyecek paranızı yüksek ihtimalle. Geçmiş olsun. Şimdi sadece bahene üretiyor hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Dürüst birine benziyor.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 21 Ekim 2023 #36 Bu nasıl bir olay gerçekten çok garip ve ilginç parayı da sana atmayacak gibi duruyor ama sen başta ona neden attın merakla bekliyorum sonucu.
Bu nasıl bir olay gerçekten çok garip ve ilginç parayı da sana atmayacak gibi duruyor ama sen başta ona neden attın merakla bekliyorum sonucu.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.611 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #37 EREN SATAR dedi: Bu nasıl bir olay gerçekten çok garip ve ilginç parayı da sana atmayacak gibi duruyor ama sen başta ona neden attın merakla bekliyorum sonucu. Genişletmek için tıkla... Çok değer verdiğim için kendisine destek olmak istedim ve abarttım aşırı derece.
EREN SATAR dedi: Bu nasıl bir olay gerçekten çok garip ve ilginç parayı da sana atmayacak gibi duruyor ama sen başta ona neden attın merakla bekliyorum sonucu. Genişletmek için tıkla... Çok değer verdiğim için kendisine destek olmak istedim ve abarttım aşırı derece.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 21 Ekim 2023 #38 Barisgzl1 dedi: Çok değer verdiğim için kendisine destek olmak istedim ve abarttım aşırı derece. Genişletmek için tıkla... Tamam ama bu borç değil kendi isteğinle atmışsın parayı o zamanın 10.000'i şu anın 40.000TL'si gibi bir şey az para değil.
Barisgzl1 dedi: Çok değer verdiğim için kendisine destek olmak istedim ve abarttım aşırı derece. Genişletmek için tıkla... Tamam ama bu borç değil kendi isteğinle atmışsın parayı o zamanın 10.000'i şu anın 40.000TL'si gibi bir şey az para değil.
Quadro_11 Megapat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 231 Çözümler 4 Yer Ankara 21 Ekim 2023 #39 Ben ne okudum az önce ya? Bu nasıl bir konu arkadaş? Ne oluyor burada ya?
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #40 Bunun cevabını biz bilemeyiz zaman gösterir artı olarak 2 yıl öncenin 10 bin TL'si ile günümüzün 10 bin TL'si denk değil.
Bunun cevabını biz bilemeyiz zaman gösterir artı olarak 2 yıl öncenin 10 bin TL'si ile günümüzün 10 bin TL'si denk değil.