Arkadaşım Rust'tan perma ban yedi

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
Basemizdeydik arkadaşım yemeğe gidip gelecekti yemekteyken Kick yedi ve geri geldiğinde girmeye çalışırken EAC permament banned gibi bir yazı geldi hiçbir Server'a giremiyor perma ban yemiş anlayacağınız. Herhangi bir hile yazılımı veya makro kullanmıyordu zaten oyuna geldi 10 dk oynadı niye böyle bir şey oldu sizce? Bilet gönderdi kendisi banı açılır mı?

Ben de dün her zamanki gibi normal bir şekilde Rust girdim bir Türk sunucusuna 5 dakika sonra hata alıp ana menüye düştüm. Server reset zamanı vs dir diye düşünüp çok telaş yapmadım ama oyundan gir çık yapayım dediğim sırada EAC Ban yediğimi görüp şok oldum. Çünkü herhangi bu duruma sebebiyet verebilecek şey yok bilgisayarımda bi FaceİT indirmiştim yeni başka da bir şey yoktu. Bu banın nasıl kalkacağını bilen var mı aynı durumu yaşamış olupta. İnsanlar durduk yere ban yenebileceğine inanmıyorlar herkes hile kullanıp yalan söylüyor çırpınıyo sanıyorlar ama bu şekilde ban yiyen youtuberlar vs de gördüm. Birileriyle iletişime geçip kaldırtmışlar youtuber kadar gücüm olmaz

Hocam arkadaşim bir de ban yediği vakit 10 dolarlık Rust itemi düşürmüş ne yapacak bilmiyorum.

Çok üzücü gerçekten ülkemizde oyun fiyatları zaten uçmuş durumda üzerine düzgünce sebep yokken bir anda banlanmak insana çok koyuyor. Dediğim gibi insanlar ihtimal vermiyor durduk yere ban yemiş olmana yalancı gözüyle bakıyorlar. Destek ekiplerine ben de ticket attım bana bu konurla ilgili politika yazısı linki atmış anlayacağın ciddiye almıyorlar robot yapay zeka cevabı gibi çözülür umarım haberdar edin beni de

Bizde Destek talebini hem Easy Anti-Cheat'e hem de facepuncha attık hala dönüş bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…