Arkadaşım RX 550 Turbox PC alacak

Oynayabilir mi oynayabilir ama çok da iyi bir oyun tecrübesi yaşamayacaktır.Bu parayla daha iyi bir sistem toplanır kanısındayım.

Ben anlamıyorum böyle iğrenç monitör, klavye ve fare yanında gelince niye tatmin oluyorlar. Daha doğru düzgün bilgileri bile yok. Yakında konu açıcam, kafayı yemek üzereyim. Yaklaşık 1 saat önce de biri ısrarla Redragon ismini duymadığı için 500 TL'ye membran klavye aldı.

Alsın daha iyi karışmayın. 2 gün sonra tavsiyeniz ile aldığınız şeyde problem çıkarsa suç size kalır. Bu iyi ben alacağım deyip dik kafaları insanlara yardım etmeye gerek yok. Google'a 2 kelime yazarak oyun performanslarını görebilir. Bütçesine nasıl sistem kurabileceğini öğrenebilir.

Sen detaylı olarak Turbox'un ne kadar kötü olduğunu anlat. Eğer seni dinlemez ise bırak gitsin alsın. Max 1 ay sonra PSU patlamasından cenazesine gidersin.

Şu sistem bile daha iyi önüme gelen her şeyi koydum.

RX 550 ile i5 4440'ın oyun testlerini gösterin. İkna olmadıysa forumdaki onlarca konuyu okutabilirsiniz.Bırakın alsın diyeceğim ama çok yakın arkadaşınız ise ısrar edin.Zaten sizin ona kötülük yapmayacağınızı bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…