B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Mart 2021 #91 Bu ne konu böyle? Abooo.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 2 Mart 2021 #92 Birisi42 dedi: Bu ne konu böyle? Abooo. Genişletmek için tıkla... Ekranı ısırdım konusundan iyi olduğu kesin bence.
Birisi42 dedi: Bu ne konu böyle? Abooo. Genişletmek için tıkla... Ekranı ısırdım konusundan iyi olduğu kesin bence.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Mart 2021 #93 O kadar kişiyi suçladık şu an o arkadaş ben de olabilirim direkt Recep Baltaş'ta olabilir. Kendimden şüphe duyuyorum. Korkuyorum ve üşüyorum yardım edinnn
O kadar kişiyi suçladık şu an o arkadaş ben de olabilirim direkt Recep Baltaş'ta olabilir. Kendimden şüphe duyuyorum. Korkuyorum ve üşüyorum yardım edinnn
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Mart 2021 #94 muleka40 dedi: Ekranı ısırdım konusundan iyi olduğu kesin bence. Genişletmek için tıkla... Kesin.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 2 Mart 2021 #95 muleka40 dedi: Ekranı ısırdım konusundan iyi olduğu kesin bence. Genişletmek için tıkla... O konu bir efsanedir.
muleka40 dedi: Ekranı ısırdım konusundan iyi olduğu kesin bence. Genişletmek için tıkla... O konu bir efsanedir.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 2 Mart 2021 #96 schlss dedi: O kadar kişiyi suçladık şu an o arkadaş ben de olabilirim direk Recep Baltaş'ta olabilir. Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel bir noktaya dokundun. Belki Recep abi ve Ali abi fake hesap açtı ve bizimle t ile başlayan kelimeyi geçiyorlar.
schlss dedi: O kadar kişiyi suçladık şu an o arkadaş ben de olabilirim direk Recep Baltaş'ta olabilir. Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel bir noktaya dokundun. Belki Recep abi ve Ali abi fake hesap açtı ve bizimle t ile başlayan kelimeyi geçiyorlar.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Mart 2021 #97 muleka40 dedi: Gerçekten güzel bir noktaya dokundun. Belki Recep abi ve Ali abi fake hesap açtı ve bizimle t ile başlayan kelimeyi geçiyorlar. Genişletmek için tıkla... T+.......
muleka40 dedi: Gerçekten güzel bir noktaya dokundun. Belki Recep abi ve Ali abi fake hesap açtı ve bizimle t ile başlayan kelimeyi geçiyorlar. Genişletmek için tıkla... T+.......
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Mart 2021 #98 Bende arkadaşıma Technopat'tan konular atıyorum... ama Discord'dan ehüehü
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #99 Konudaki herkesin etkinlik akışına bakın eğer bu konudan biriyse anlarsınız.
osmangultekin619 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #100 21584 dedi: Analı, bacılı küfürü basıyorsun ama çözüm üretemeyip buraya konu açıyorsun, komikmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı okulda olduğumuz için engellemek istemiyorum çok da muhabbetim olan biri. Sürekli Technopat'tan konu attığı için ben de kaydolup buradan konu açmak istedim belki böyle uslanır. mirsady dedi: Arkadaşın ilkokul terk filan mı neyin kafası bu? Genişletmek için tıkla... Aynı lisedeyiz hocam. Akkuşlu dedi: Arkadaşınız bu konuyu görmüş müdür acaba Genişletmek için tıkla... Gördü hocam SS atmış gördüğüne dair. schlss dedi: Bende arkadaşıma Technopat'tan konular atıyorum... ama Discord'dan ehüehü Genişletmek için tıkla... Spoiler'ı görene kadar sevinmiştim yapmayın şöyle şeyler..
21584 dedi: Analı, bacılı küfürü basıyorsun ama çözüm üretemeyip buraya konu açıyorsun, komikmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı okulda olduğumuz için engellemek istemiyorum çok da muhabbetim olan biri. Sürekli Technopat'tan konu attığı için ben de kaydolup buradan konu açmak istedim belki böyle uslanır. mirsady dedi: Arkadaşın ilkokul terk filan mı neyin kafası bu? Genişletmek için tıkla... Aynı lisedeyiz hocam. Akkuşlu dedi: Arkadaşınız bu konuyu görmüş müdür acaba Genişletmek için tıkla... Gördü hocam SS atmış gördüğüne dair. schlss dedi: Bende arkadaşıma Technopat'tan konular atıyorum... ama Discord'dan ehüehü Genişletmek için tıkla... Spoiler'ı görene kadar sevinmiştim yapmayın şöyle şeyler..