Bana bir ekran görüntüsü attı. İçinde T.C., anne baba adı, mahalle, sokak, şehir, ilçe, iç kapı no, no falan var. Bu işlerle ilgilenen biri panel kullandığını falan söylemişti. Nereden bulmuş olabilir? Sıkıntı çıkar mı? Yaklaşık 5 yıllık arkadaşım.
Bana bir ekran görüntüsü attı. İçinde T.C. Anne baba adı, mahalle, sokak, şehir, ilçe, iç kapı no, no falan var. Bu işlerle ilgilenen biri panel kullandığını falan söylemişti. Nereden bulmuş olabilir? Sıkıntı çıkar mı? Yaklaşık 5 yıllık arkadaşım.
Bana bir ekran görüntüsü attı. İçinde T.C. Anne baba adı, mahalle, sokak, şehir, ilçe, iç kapı no, no falan var. Bu işlerle ilgilenen biri panel kullandığını falan söylemişti. Nereden bulmuş olabilir? Sıkıntı çıkar mı? Yaklaşık 5 yıllık arkadaşım.
Benim de çalınmıştı Papara numaramdan dolayı arkadaşına güveniyorsan bir sorun çıkmaz nasıl aldığını falan öğrenmeye çalışabilirsin seni tehdit etmiyorsa korkmana gerek yok bence.