HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 26 Aralık 2020 #11 Tyrant dedi: Ne anlatıyorsa onu anlatıyor indirmiş olabilme ihtimali? Arkadaşımı test ediyorum burada. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın TikTok indirmiş ise ne olacak yani onu anlamadım. Komik falan.
Tyrant dedi: Ne anlatıyorsa onu anlatıyor indirmiş olabilme ihtimali? Arkadaşımı test ediyorum burada. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın TikTok indirmiş ise ne olacak yani onu anlamadım. Komik falan.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 26 Aralık 2020 #12 HakanCT dedi: Arkadaşın TikTok indirmiş ise ne olacak yani onu anlamadım. Komik falan. Genişletmek için tıkla... Bana yalan mı söyledi onu anlamaya çalışıyorum. İnsanlarla dalga geçen birisi değilim.
HakanCT dedi: Arkadaşın TikTok indirmiş ise ne olacak yani onu anlamadım. Komik falan. Genişletmek için tıkla... Bana yalan mı söyledi onu anlamaya çalışıyorum. İnsanlarla dalga geçen birisi değilim.
n1nf Centipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 21 26 Aralık 2020 #13 RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: TikTok kullanmayanların oranı sadece yüzde 7 Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, çocukların sosyal medya bağımlılığının arttığını belirterek " Araştırmaya konu olan örneklemden TikTok kullanmayanların oranı sadece yüzde 7. Uygulamayı kullananlardan... tr.sputniknews.com Kullanma ihtimali yüksek.
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: TikTok kullanmayanların oranı sadece yüzde 7 Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, çocukların sosyal medya bağımlılığının arttığını belirterek " Araştırmaya konu olan örneklemden TikTok kullanmayanların oranı sadece yüzde 7. Uygulamayı kullananlardan... tr.sputniknews.com Kullanma ihtimali yüksek.