EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #11 WmWAr39 dedi: Yerden bulmuş olabilir ama bilmiyorum herkesin arkasından kötü konuşmamak gerekir belki iyi niyetle yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Bir ara elinde vardı diye hatırlıyorum ama paketi duruyor daha. Vantasyah dedi: Tavsiye etmem eğer kart aslında onunsa sen para yükledikten sonra internetten harcama yapabilir. Genişletmek için tıkla... Ama daha paketi açılamıştı güvenlik bandrolü dahil.
WmWAr39 dedi: Yerden bulmuş olabilir ama bilmiyorum herkesin arkasından kötü konuşmamak gerekir belki iyi niyetle yapmıştır. Genişletmek için tıkla... Bir ara elinde vardı diye hatırlıyorum ama paketi duruyor daha. Vantasyah dedi: Tavsiye etmem eğer kart aslında onunsa sen para yükledikten sonra internetten harcama yapabilir. Genişletmek için tıkla... Ama daha paketi açılamıştı güvenlik bandrolü dahil.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 4 Nisan 2023 #12 WmWAr39 dedi: Satıyor gidersem atarım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kart aktive edilmediyse bir sorun yaşamazsınız.
WmWAr39 dedi: Satıyor gidersem atarım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kart aktive edilmediyse bir sorun yaşamazsınız.
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #13 kuyoshi dedi: Dediğim gibi kart aktive edilmediyse bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Güvenlik bandorlü duruyordu(aktive etmek ne demek )
kuyoshi dedi: Dediğim gibi kart aktive edilmediyse bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Güvenlik bandorlü duruyordu(aktive etmek ne demek )
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #14 EKMEKİSTAN dedi: Güvenlik bandorlü duruyordu(aktive etmek ne demek ) Genişletmek için tıkla... Uygulama ile aktifleştirmek.
EKMEKİSTAN dedi: Güvenlik bandorlü duruyordu(aktive etmek ne demek ) Genişletmek için tıkla... Uygulama ile aktifleştirmek.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 14 Yer Hatay 4 Nisan 2023 #15 kuyoshi dedi: Bizim buradaki Şoklarda sadece ininal var. Genişletmek için tıkla... Hatay'da da sadece ininal vardı fakat normalde şok satıyor.
kuyoshi dedi: Bizim buradaki Şoklarda sadece ininal var. Genişletmek için tıkla... Hatay'da da sadece ininal vardı fakat normalde şok satıyor.