Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #11 Umut198 dedi: Anladığım kadarıyla insanlarla konuşabiliyorsun bu yönden bir sıkıntı yok? Genişletmek için tıkla... Sen konuşmuyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Umut198 dedi: Anladığım kadarıyla insanlarla konuşabiliyorsun bu yönden bir sıkıntı yok? Genişletmek için tıkla... Sen konuşmuyor musun?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 18 Temmuz 2022 #12 XdSaga dedi: Konuşsam da takmıyorlar insanlar beni o yüzden olmuyor genellikle. Soru mu bu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sen de onları takma.
XdSaga dedi: Konuşsam da takmıyorlar insanlar beni o yüzden olmuyor genellikle. Soru mu bu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sen de onları takma.
X XdSaga Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #13 Ellie1 dedi: Sen konuşmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır yazsamda yanlarına gitsemde konuşsamda takmıyorlar fazla.
Ellie1 dedi: Sen konuşmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır yazsamda yanlarına gitsemde konuşsamda takmıyorlar fazla.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 18 Temmuz 2022 #14 XdSaga dedi: Zaten hiç olmadı adamakıllı bunu diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş öyle pat diye yapılmıyor. Benim de yıllardır arkadaşım yok hep zorbalığa uğradım. Şu aralar tek tük var. Mutlaka ileride yaparsınız.
XdSaga dedi: Zaten hiç olmadı adamakıllı bunu diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş öyle pat diye yapılmıyor. Benim de yıllardır arkadaşım yok hep zorbalığa uğradım. Şu aralar tek tük var. Mutlaka ileride yaparsınız.
U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #15 Ellie1 dedi: Sen konuşmuyor musun? Genişletmek için tıkla... Ne saçma sapan cevaplar veriyorsunuz konunun başından beri. Geçen biri daha konu açmıştı insanlarla hiç konuşamıyordu. Sorun bu olabilir.
Ellie1 dedi: Sen konuşmuyor musun? Genişletmek için tıkla... Ne saçma sapan cevaplar veriyorsunuz konunun başından beri. Geçen biri daha konu açmıştı insanlarla hiç konuşamıyordu. Sorun bu olabilir.
X XdSaga Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #16 Umut198 dedi: Konuyla alakasız görünebilir ama yaşınızı sorabilir miyim? Söylemek istemezseniz sorun değil. Genişletmek için tıkla... 17 hocam yaşım Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler.
Umut198 dedi: Konuyla alakasız görünebilir ama yaşınızı sorabilir miyim? Söylemek istemezseniz sorun değil. Genişletmek için tıkla... 17 hocam yaşım Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler.
Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #17 Umut198 dedi: Ne saçma sapan cevaplar veriyorsunuz konunun başından beri. Geçen biri daha konu açmıştı insanlarla hiç konuşamıyordu. Sorun bu olabilir. Genişletmek için tıkla... ne alaka abi konuşup konuşamadığını sordum atarlanmaya gerek yok
Umut198 dedi: Ne saçma sapan cevaplar veriyorsunuz konunun başından beri. Geçen biri daha konu açmıştı insanlarla hiç konuşamıyordu. Sorun bu olabilir. Genişletmek için tıkla... ne alaka abi konuşup konuşamadığını sordum atarlanmaya gerek yok
U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #18 XdSaga dedi: 17 hocam yaşım Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kim azarladı sizi? Hem daha soru soruyoruz belki yardım edeceğiz sakin.
XdSaga dedi: 17 hocam yaşım Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kim azarladı sizi? Hem daha soru soruyoruz belki yardım edeceğiz sakin.
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #19 XdSaga dedi: 17 hocam yaşım Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... askere gidince olucak böyle teselli et kendini merak etme
XdSaga dedi: 17 hocam yaşım Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... askere gidince olucak böyle teselli et kendini merak etme
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 18 Temmuz 2022 #20 XdSaga dedi: 17 hocam yaşım. Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam azarlamıyoruz. Kendi başınıza sıkılmamayı öğrenin.
XdSaga dedi: 17 hocam yaşım. Arkadaşlar yardım edemeyeceğinizi anladım azarlamanıza gerek yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam azarlamıyoruz. Kendi başınıza sıkılmamayı öğrenin.