Arkadaşım yok

Sınıf dışında arkadaş yapmayı denediniz mi?

Okuldakilerle denemedim dene miyimde hocam güzel bir yer değil mahalleden eskiden arkadaşlar vardı da onları da görmüyorum fazla yani yok ve nereden deneyeceğim ki.

Okuldakilerle denemedim dene miyimde hocam güzel bir yer değil mahalleden eskiden arkadaşlar vardı da onları da görmüyorum fazla yani yok ve nereden deneyeceğim ki.
Hocam o zaman bu okuldaki insanlardan umudunuzu kesin gerçekten saçma insanlar dolu anlattığınıza göre. O zaman yapacağınız en mantıklı şey bu insanların arkadaşlarıyla harcadığı zamanları kendi lehinize kullanmak. Mesela şuan yaz tatilindeyiz insanların çoğu arkadaşlarıyla geziyor, siz bu zamanda (sanırım 12. sınıfsınız) dersleriniz iyiyse ve bir üniversiteye gitmek istiyorsanız derslerinize çalışın, eğer dersleriniz iyi değilse bir dil öğrenin. Arkadaş için ise eğer kitap okumayı seviyorsanız kütüphaneye gidip oradan arkadaş edinmeye çalışabilirsiniz veya sporda arkadaş bulabilirsiniz aynı şekilde.

Hocam kendi başınıza sıkılmamayı öğrenin o zaman. Yıllardır bende öyleyim.

10'um hocam 16 olacak o yanlış söyledim.

Hocam kendi başınıza sıkılmamayı öğrenin o zaman. Yıllardır bende öyleyim.

Kanka verdiklerini bizde yıllarca yaptık tamam yeter anlatma.

10'um hocam 16 olacak o yanlış söyledim.
Tamam dediğim gibi eğer derslere odaklanıp üniversiteye gitmek istiyorsanız derslerinize çalışın. Yani bu zamanı kendi lehinize değerlendirin size bir şey katacak ne olursa felsefe ile ilgilenebilirsiniz boş zamanımı iyi geçiriyor örneğin.

hocam dil konusunda gayet iyiyim hatta bir Türk Amerikan Derneğinden bursta alıyorum. Spor konusuna gelirsek hocam hiç gitmedim spor salonuna belki denerim ama dalga geçilmekten korkuyorum

hocam dil konusunda gayet iyiyim hatta bir Türk Amerikan Derneğinden bursta alıyorum. Spor konusuna gelirsek hocam hiç gitmedim spor salonuna belki denerim ama dalga geçilmekten korkuyorum
Oraya giden herkes sizin gibi başladı.

Son düzenleme:

Yıllarca yaptık mesajını ben yazmadım ki hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…