Arkadaşım yok

Ama siz bu okuldaki saçma sapan insanlar yüzünden böyle düşünüyorsunuz mesela hiç spora gitmemişsiniz belki orada iyi bir arkadaş hatta sevgili bulacaksınız.

Tekrardan yanlış anlaşıma için özür dilerim. Yazdığım uzun mesajdaki şeyler şuan bence en mantıklısı.

Ama siz bu okuldaki saçma sapan insanlar yüzünden böyle düşünüyorsunuz mesela hiç spora gitmemişsiniz belki orada iyi bir arkadaş hatta sevgili bulacaksınız.

Bilmiyorum hocam sağ olun yine de insanlar artık gözümde karardı ne vardıda böyle insanlarla aynı sınıftayım.

Animeciyim de nereden çıkardınız.

Merhaba yıllardır arkadaşım yok yanlızlıkta bir yere kadar kimlerle arkadaş olmak istesem ya olmuyorlar ya da 2. günü unutuyorlar. Kendimi çok fazla yalnız hissediyorum.
Senin zamanın gelmemiştir. Kendini geliştir, tek başına sıkılmamayı öğren. Kendine yaptığın her yatırımda eminim ki birileri seni bulur. Sen uğraşmasan bile onlar sana gelir kardeşim. Pek fazla takma kafana, yapacağın şeylerin önünde bir engelmiş gibi hissetme. Hobi edin. Ben kendimi öyle buldum. Bu da sana bir tavsiye.

(Alıntıladığım ofansif mesaj moderatörler tarafından silinmiş modlar<3)

Animeciyim de nereden çıkardınız.
Hocam o arkadaşın mesajını sildi modlar büyük ihtimalle okulun ve sınıfındaki insanlar böyle. Bu tarz insanlarla ne arkadaş olunur ne de insan yerine konularak cevap vermeye gerek yok.

Çok komiksin gerçekten, ekran görüntüsü aldım ara sıra bu fotoğrafa bakarak bu mesajı yazan arkadaş gibi insanlar hayatımda olmadığı için şükür edeceğim teşekkürler.

Uyum sağlayamayan kişiler kişiler bu duruma düşmeye mahkumdur çaba sarf etmiyorsanız yalnız kalmak sizin sorununuzdur

Skyless hocam beni Ransomware'den kurtardı ona diyecek bir şeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…