Arkadaşım yok

Neyse konuşma yardımdan daha çok ben daha based tartışmasına gitti teşekkürler herhalde böyle daha iyiyim.

Gözardı etmemiş miydiniz beni? Sizi böyle yapan insanların yanına gidebilirsiniz. A! doğru ya arkadaşınız yoktu.
Kendini daha fazla rezil etme asosyal dostum illaki seni seven senle zeka seviyen için dalga geçmeyip bunu kabul edecek insanlar çıkacaktır.

Hocam siz niye üstünüze alınıyorsunuz. Biraz önce onla girdiğim argümanı kazandığım şahıstan daha olgunsunuz.
Argüman? Felsefe tartışıyoruz sanırım? İsterseniz discord veya başka bir hesap verin konuşabiliriz argümanlarla istediğin konuyu bilgisiz ve asosyal kardeşim.
Bu son mesajım umarım hayatında daha da akıllanırsın ve arkadaş bulursun seni zekandan dolayı eleştirmeyip kabul edecek arkadaşlar.

Çoklu arkadaş grupları şaçma bir hiyerarşi içindedir o yüzden 4-5 kişilik grub tercih ederim asosyal olduğumu da nereden çıkardınız

Neyse konuşma yardımdan daha çok ben daha based tartışmasına gitti teşekkürler herhalde böyle daha iyiyim.
Hocam bazı arkadaşların hesabını 5 yaşındaki kuzenleri ele geçirmiş onları boşverin ama önerdiğim şeyleri bir deneyin bence.

Gerçekten hayatımda gördüğüm en evrimini tamamlayamamış insanı gördüm. Neyse dediklerim içinden denemediğiniz şeyleri bir dene konu sahibi arkadaş iyi forumlar hepinize evrimini tamamlayamamış arkadaş dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…