Arkadaşım yok

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben hastaydım, 1 hafta raporum vardı. Ben bu dönem ilk defa yarın gideceğim, okula ve hiç samimi arkadaşım yok. Sınıf 10 kişi zaten 4-4 kişiler grup olarak geziyor, diğer iki kişi ben ve diğer arkadaş oda başka sınıflarla geziyor ve ben tek kalıyorum. Sınıf grubuna beni almamışlar, bende almak istemiyorlardır diye söylemedim. 1 hafta gitmedim, hiçbir kişi bile sormadı, mesaj atmadı kimse merak etmedi beni. Ben de artık arkadaşım olsun istiyorum, her teneffüs ya sınıfta duruyorum ya da tek geziyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yarın ilk kez gideceğim, eğer sınıfa gittiğin zaman kimse yanına gelip nerdeydin vs. demiyorsa seni takmıyorlardır. Seni takmıyorlarsa zorla gitmenin anlamı yok maalesef.

Nerede çokluk orada... Yani tek olmak en iyisi hocam ama illa yanınızda birilerini istiyorsanız az olsun öz olsun sonuçta herkese samimiyet, sadıklık konularında güvenemeyiz. İnsanlar yüzüne güler arkandan konuşur, göründüğü ve gösterdikleri ile düşündüğü asla bir değildir. Tabii ki bu benim tavsiyem siz isterseniz bildiğinizi yapabilirsiniz. Bende sınıfta tamamen tekim ancak tam anlamıyla gram umurumda değil. Yani kısacası rahat olun hocam böyle şeyleri fazla kafanıza takınca kafanızda büyük bir yer edinip sürekli sizi kemirmeye başlıyor.

Ama sıkılıyorum telefonda yasak bizim lisede.

Konusmaya calis, anlasmaya calis baktin olmuyor birak. Baska siniflara goz at, kantinlerde konusmaya cabala. Kimse senin arkadasini kacirmiyor veya calmiyor sadece sen olmak istemiyorsundur, bu kadar basit.

Agaaaa. Keşke arkadaş olabilsem seninle

Dostum selam. Sınıf değiştirebilme gibi bir şansın var mı? Tanıdığın, seninle anlaşabildiğini düşündüğün birisi falan varsa olabilir. Okul rehberlik hocasına ilk önce bu konuyu anlatmanı öneririm. Size yardımcı yardımcı olacaktır. Aileniz ile de bu konuyu konuşabilirsiniz. Diyelim bu dediklerimden hiçbiri olmadı sınıf falan degisemediniz tenefüste kendine güzel bir kitap çıkartarak okuyabilirsiniz. Eger ortama cagirmiyorlarsa siz gidin, tanışın, konuşun. Baktiniz size ters bir ortam asla kendinizi boş bir ortam da çürütmeyin. Bu diyeceğimi asla unutma. Sen onları kaybettiğin için degil, onlar seni kaybettiği için üzülsün. Asla kendize olan moralinizi, degerinizi kırmayın. İleri de umarım çok güzel ortamlar da arkadaşlar bulursun. Kendinize iyi bakın. Seviliyorsunuz.

Sınıfındaki gruplaşmalara bir kez bile olsa girmeye çalış. Bir kere denedin olmadı mı bırak. İlk başta istemeyen sonra da istenmiyor. Kendimi çok kez gruplara sokmak için uğraşmıştım. İlk başta takmıyolarsa, istemiyolarsa sonrasında da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…