Arkadaşım yok

Konu sahibine değil, bahsettiği arkadaşlarına güldük

Kac yasındasınız?
Arkadas edinmeye bak. Realde arkadas edin onunla takıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaş kurmakta sorun yaşıyorsanız belki de sorun sizdedir ya da Online olarak arıyorsanız oyunlardan ve Discord'dan bulabilirsiniz.

Hocam arkadaş kurmakta sorun yaşıyorsanız belki de sorun sizdedir ya da Online olarak arıyorsanız oyunlardan ve Discord'dan bulabilirsiniz.
Sorun bende değil çevremde benim kafada biri yok ve bu son zamanlarda sanalda kimsehe güvenmiyorum.Neyse illaki çıkar karşıma biri.

Kac yasındasınız?
Arkadas edinmeye bak. Realde arkadas edin onunla takıl.
Ben real de arıyorum zaten.

Sorun bende değil çevremde benim kafada biri yok ve bu son zamanlarda sanalda kimsehe güvenmiyorum. Neyse illaki çıkar karşıma biri.

Psikolojik sorunlarınız olabilir eğer ki hiçbir kişiye güvenmiyor iseniz bu iş ileriye gittiyse bir uzmana görünmeye ihtiyacınız olabilir.

Psikolojik sorunlarınız olabilir eğer ki hiçbir kişiye güvenmiyor iseniz bu iş ileriye gittiyse bir uzmana görünmeye ihtiyacınız olabilir.
Neyse hocam konu çok uzadı.

Yaşım çok küçük değil 15 yaşındayım.Ha şu problem var bende cihaz kullanıyorum sosyal aktivetelerden beni uzaklaştırıyor.Kulağımda sorun olduğu içinde ďüzgün çok konuşamıyorum.Bunu fark etmiyordum okuldakiler söyledi ve dalga geçtiler vesaire.

15 yaşa göre bir tık çok küçükler sanki...
Her neyse.
Arkadaşlarınızı nelerle ilgilendiklerinden çok kişiliğine, düşüncelerine göre değerlendirin. Örneğin kulağında cihaz olduğu için alay edenin düzeyini açıklamaya gerek yoktur. Bunlar akıl ile mantıkla doğru orantılıdır. Akıllı birisinin onursuzluk yaptığı nerede yazılı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…