yufusgokce07x Centipat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Arkadaşım yurt dışında yaşıyor maddiyata pek önem vermiyor fakat maneviyatı bayağı önemsiyor geçen sene kafalarımızı diziye fotoshoplamıştım ve resmini çıkartıp çerçevelettim çok beğenmişti bu sene ne yapabilirim?
Arkadaşım yurt dışında yaşıyor maddiyata pek önem vermiyor fakat maneviyatı bayağı önemsiyor geçen sene kafalarımızı diziye fotoshoplamıştım ve resmini çıkartıp çerçevelettim çok beğenmişti bu sene ne yapabilirim?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #2 Eğer çok sevdiği bir ünlü falan varsa Fideyo üzerinden ücret karşılığı ünlülerden video alabiliyorsun.
Eğer çok sevdiği bir ünlü falan varsa Fideyo üzerinden ücret karşılığı ünlülerden video alabiliyorsun.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #3 Bir kutu al, hediye kutusu olsun. İçine hiçbir şey koyma ve sana hediye kutusu hediye aldım de. (Biraz şaşırabilir ama gülüp geçecektir bence)
Bir kutu al, hediye kutusu olsun. İçine hiçbir şey koyma ve sana hediye kutusu hediye aldım de. (Biraz şaşırabilir ama gülüp geçecektir bence)