Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 8 Mayıs 2021 #21 theYagi dedi: Ne yapacağım? Bir yanlışım mı oldu öğrenmek istiyorum. Var mı bir tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... "Fake" bir İnstagram hesabı açıp ulaşmayı dene.
theYagi dedi: Ne yapacağım? Bir yanlışım mı oldu öğrenmek istiyorum. Var mı bir tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... "Fake" bir İnstagram hesabı açıp ulaşmayı dene.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 8 Mayıs 2021 #22 theYagi dedi: Ne yapacağım? Bir yanlışım mı oldu öğrenmek istiyorum. Var mı bir tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... Hocam, ne olduğunu bilemeyiz biz, aranızda efendi gibi konuşup çözmeniz gereken bir durum gibi duruyor. Ahmet Efe Korkmaz dedi: "Fake" bir İnstagram hesabı açıp ulaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ya şuanda @İrtifa bunları okuyorsa.
theYagi dedi: Ne yapacağım? Bir yanlışım mı oldu öğrenmek istiyorum. Var mı bir tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... Hocam, ne olduğunu bilemeyiz biz, aranızda efendi gibi konuşup çözmeniz gereken bir durum gibi duruyor. Ahmet Efe Korkmaz dedi: "Fake" bir İnstagram hesabı açıp ulaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ya şuanda @İrtifa bunları okuyorsa.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Mayıs 2021 #23 theYagi dedi: Ne yapacağım? Bir yanlışım mı oldu öğrenmek istiyorum. Var mı bir tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... Geçerli bir sebep söylemeden seni her yerden engellemiş. Hiçbir şey yapmayacaksın yani.
theYagi dedi: Ne yapacağım? Bir yanlışım mı oldu öğrenmek istiyorum. Var mı bir tavsiyeniz? Genişletmek için tıkla... Geçerli bir sebep söylemeden seni her yerden engellemiş. Hiçbir şey yapmayacaksın yani.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 8 Mayıs 2021 #24 hadwiger dedi: Geçerli bir sebep söylemeden seni her yerden engellemiş. Hiçbir şey yapmayacaksın yani. Genişletmek için tıkla... Epic games hesabına girdiğim için herhangi bir şey yapabilir mi? Hesap çalıntı falansa? Bir amacı mı var anlayamıyorum, daha geçen güne kadar iyiydik.
hadwiger dedi: Geçerli bir sebep söylemeden seni her yerden engellemiş. Hiçbir şey yapmayacaksın yani. Genişletmek için tıkla... Epic games hesabına girdiğim için herhangi bir şey yapabilir mi? Hesap çalıntı falansa? Bir amacı mı var anlayamıyorum, daha geçen güne kadar iyiydik.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #25 Sen bir yanlış yapmadiysan onun sorunu, öyle durduk yere sebeb belirtmeden engelleyen arkadaş gerçek arkadaş değildir.
Sen bir yanlış yapmadiysan onun sorunu, öyle durduk yere sebeb belirtmeden engelleyen arkadaş gerçek arkadaş değildir.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 8 Mayıs 2021 #26 theYagi dedi: Epic games hesabına girdiğim için herhangi bir şey yapabilir mi? Hesap çalıntı falansa? Bir amacı mı var anlayamıyorum, daha geçen güne kadar iyiydik. Genişletmek için tıkla... Eski mesajlaşmalarınızı falan gözden geçirin. Detaylıca düşünün, ''ne yapmış olabilirim?'' diye.
theYagi dedi: Epic games hesabına girdiğim için herhangi bir şey yapabilir mi? Hesap çalıntı falansa? Bir amacı mı var anlayamıyorum, daha geçen güne kadar iyiydik. Genişletmek için tıkla... Eski mesajlaşmalarınızı falan gözden geçirin. Detaylıca düşünün, ''ne yapmış olabilirim?'' diye.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Mayıs 2021 #27 theYagi dedi: Epic games hesabına girdiğim için herhangi bir şey yapabilir mi? Hesap çalıntı falansa? Bir amacı mı var anlayamıyorum, daha geçen güne kadar iyiydik. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, sonuçta hesabına zorla girmedin.
theYagi dedi: Epic games hesabına girdiğim için herhangi bir şey yapabilir mi? Hesap çalıntı falansa? Bir amacı mı var anlayamıyorum, daha geçen güne kadar iyiydik. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, sonuçta hesabına zorla girmedin.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 8 Mayıs 2021 #28 Sırf seninle muhatap olmaktan artık rahatsız olduğu için de engellemiş olabilir.Belki düşünceleri değişmiştir.
Sırf seninle muhatap olmaktan artık rahatsız olduğu için de engellemiş olabilir.Belki düşünceleri değişmiştir.
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2021 #29 Zodiac katili öldürdü sanırım, İslamı seçmeyenleri kesiyor. Aga nereden bilebiliriz ne olduğunu. Bir şey olduğunu sanmam.
Zodiac katili öldürdü sanırım, İslamı seçmeyenleri kesiyor. Aga nereden bilebiliriz ne olduğunu. Bir şey olduğunu sanmam.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #30 theYagi dedi: Beni engellemiş olabilir mi? İnstagramına tıkladığımda sayfa bozuk diyor. Genişletmek için tıkla... Sayfa gizli, eğer yazınca çıkmıyorsa engellemiş sizi.
theYagi dedi: Beni engellemiş olabilir mi? İnstagramına tıkladığımda sayfa bozuk diyor. Genişletmek için tıkla... Sayfa gizli, eğer yazınca çıkmıyorsa engellemiş sizi.