miracim
Hectopat
Daha fazla
Merhaba şu an da 18 yaşındayım bundan 3 yıl önce bir kız arkadaşla tanıştım fakat çok fazla olay oldu ve 5-6 gün önce onunla karşılaştım. Bu arada bunların hepsi Discord üzerinden ilerliyor, onunla DC sunucuların da çok eğlenirdik fakat ben birini sevdikten sonra çoğu zaman ona yazmıyordum ve onu üzdüğümün de de farkın da değildim. Bir süre sonra annem ciddi sağlık problemleri çektiği için sanalı bıraktım ve 1yıl boyunca hiç giremedim. 3 yıl sonra bugün onunla konuştum ve Fortnite oynadık fakat ben, hep onun beni çok sevdiğini düşünmüştüm ve bugün birkaç tartışmayla konu eskilere gitti yani yazmadığım zamanlara. Bana "gerçekten umurumda değilsin, yazma" dedi gerçekten çok sinirliydi sizce ne yapmalıyım? Arkadaşlar ben kötü niyetli bir insan değilim asla olmadım o zamanlar 15 yaşındaydım ve hiç kız arkadaşım olmamıştı eğleniyorduk sadece fakat olaylar bu raddeye kadar geldi. Onu rahatsız etmek istemiyorum çünkü onun hayatın da gram yerim yok ve onu üzüyorum. Birkaç hafta sonra mı yazayım yoksa onun yazmasınımı bekleyeyim önerilerinizi bekliyorum.