Arkadaşımın aldığı CYBER-1650S sistem

Albatheusxd

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Streamer/Gamer
Arkadaşım yaklaşık 2 senedir sistem almak istiyordu. Bende ona kendi aldığım sistemi önerdim, bir süre düşündü daha sonra bu sistemde çok düşük FPS alacağını ve bu sistemin beklentilerini karşılamayacağını söyledi. Yaklaşık 1 hafta önce bana bu sistemi söyledi: CYBER-1650S / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1650 SUPER OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR ben bu sistemde çok fazla ısınma olabileceğini zaten en başında söyledim. Ancak beni dinlemeyip gidip bu sistemi aldı. Hem Kasa'da hava akışı yok, hem de ekran kartı tek fan.

Benim aldığım ve ayrıca ona önerdiğim sistem: Pollux 3T-10 | Game Garaj [1650 süper+10100f+240gbsdd]

Sizce yaptığı iyi bir şey mi? Sistemi haftaya eline ulaşacakmış.

Dip not: Ben sistemi Aldığımda 31 Aralık'Ti. Klavye+mouse kampanyasında 4.026 Türk lirasına satın aldım.

İyi yapmış düz 1650 alınmaz 1650S aldığı iyi olmuş. Fakat 6500e daha iyileri alınabilir bir tık kazıklanmış. i5 10400F 1660S 16 GB RAM sistemi 5300e aldım.

@434076 neden kahkaha attınız :d?
@yusuf soylu neden kahkaha attınız? Komik bir şey yok çünkü.

Son düzenleme:
Üstüne biraz daha koyup RTX 2060'lı bilgisayar alabilirdi, dediğin gibi çok ısınır bu sistem.
Link alabilir miyim? Uçarak alıyorum böyle bir sıfır sistem var ise.

Arkadaşım yaklaşık 2 senedir sistem almak istiyordu. Bende ona kendi aldığım sistemi önerdim, bir süre düşündü daha sonra bu sistemde çok düşük FPS alacağını ve bu sistemin beklentilerini karşılamayacağını söyledi. Yaklaşık 1 hafta önce bana bu sistemi söyledi: CYBER-1650S / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1650 SUPER OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR ben bu sistemde çok fazla ısınma olabileceğini zaten en başında söyledim. Ancak beni dinlemeyip gidip bu sistemi aldı. Hem Kasa'da hava akışı yok, hem de ekran kartı tek fan.

Benim aldığım ve ayrıca ona önerdiğim sistem: Pollux 3T-10 | Game Garaj [1650 süper+10100f+240gbsdd]

Sizce yaptığı iyi bir şey mi? Sistemi haftaya eline ulaşacakmış.

Dip not: Ben sistemi aldığımda 31 Aralık'Ti. Klavye+mouse kampanyasında 4.026 Türk lirasına satın aldım.

Parasına yazık etmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı