Arkadaşımın aldığı CYBER-1650S sistem

Bu kadar yükselmiş mesela MSI RTX 3060.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-29 152457.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-29 152457.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 64
Öyle gerçekten, güya bu aylarda 3060Ti stokları düzelip fiyatlar düşecekti. Galiba sistemime mahkum kaldım ama bana yetiyor ve mutluyum.

Kanada gibi bir ülkede bile kartlar şu anda olması gerekenin iki katına satılıyor. Bizde de hayal kuruyorlar sanki 1 hafta sonra stok gelecek de 2020 fiyatlarından alınabilecekmiş gibi. Elde ne varsa idare edilir veya bütçeye uygun bir hazır sistem alır yaslanırsın arkana bırak millet stok diye birbirini yesin.

2017-2018'deki kısa süreli Bitcoin artışından sonra bile piyasa 1 yılda anca toparlanmıştı. Bu sefer ek olarak pandemi, silikon krizi, nakliye sorunları da var. Yaza düzelme ihtimali bile bana çok uzak geliyor maalesef.

2017-2018 ekran kartı krizine neden olan grafik;
Screenshot_3.png
2020-2021 ekran kartı krizine neden olan grafik;
Screenshot_2.png

Ocak ayında 1650 Super'e 2100 TL verdiğimde kazıklanmış hissediyordum, meğersem ben kazıklamışım. :D

Karta 3600 TL veren 3 kişi var. Ama satmayacağım elbette.
Yoksa satsam mı? İyi para. :D
@kino

Hayır tabii ki. Ben de kendi kartımı satmadım, 1080P'de yüksek-ultra neyimize yetmiyor keyfine bak. İleride yetersiz kalmaya başladığında değecek bir karta yükseltirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı