Arkadaşımın aldığı CYBER-1650S sistem

Asıl güldüğüm kısım şu; PC 12K fiyatı, 6K küsur fiyata düşmüş şaka gibi.

Bu zamanda sistem almak hata bana kalırsa. En azından ekran kartlı sistem almak hata. Birkaç ay daha bekleseydi bu fiyata yeni gelecek giriş seviyesi kartlara sahip sistemler alınabilirdi. "RTX 3050 gibi."
Yüksek bütçede sistem almak mantıklı. Ekran kartıyla aynı fiyata hazır sistem alınabiliyor.

Düşük ve orta bütçe bayağı sıkıntıda. Hazır sistemler de pahalı, ayrıca alınan kartlar da pahalı.

Bekleme işi de bir yere kadar. Ucuzladıkları yok, mecbur alıyorlar artık insanlar.

Bu zamanda sistem almak hata bana kalırsa. En azından ekran kartlı sistem almak hata. Birkaç ay daha bekleseydi bu fiyata yeni gelecek giriş seviyesi kartlara sahip sistemler alınabilirdi. "RTX 3050 gibi."
3050 masaüstü için çıkacağı belirli değil belki mobil özel bir kart olacaktır.
Ayrıca ülkemize ilk giriş yaptığı zaman ucuz fiyata satmayacaklarından hemfikiriz.

3050 masaüstü için çıkacağı belirli değil belki mobil özel bir kart olacaktır.
Ayrıca ülkemize ilk giril yaptığı zaman ucuz fiyata satmayacaklarından hemfikiriz.
En azından giriş seviyesi yeni kartlar duyurulduğu zaman uygun fiyata sınırlı stoklu hazır sistemler yapılıyor. Onları kovalamak daha doğru olurdu diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun üzülüyorum alan arkadaşa tek tek toplasaydı ekran kartını bekleseydi diyeceğim kimsenin sabrı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…