Arkadaşımın arkadaşı ile yakınlaşmak istiyorum

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Konu başlığı biraz değişik olmuş olabilir. 12.sınıfa geçtim. Daha önceden sevgilim olmuştu ama ayrılmamız beni derinden yaraladı. 1 yıllık bir ilişkiydi. Başka şehre taşındı ve bana ilgisini azalttı ardından ayrılmak istiyorum dedi. İçim parçalandı ama alıştım denebilir. 10. sınıfta yaşandı bunların hepsi.

Şu an büyüdüm sayılır. Arkadaşımın 2 tane kız arkadaşı var (sevgili değil sadece arkadaş, LoL'e falan giriyoruz arada). Bunların yanında da 3. bir kız var. Sessiz, kendi başına takılan biri. Bilemiyorum ismi ne, sevdiği şeyler ne. Biraz yakınlaşmak istiyorum ancak ne yapabilirim bilemiyorum. Ya rahatsız olursa? Tipim de ortalama üstü sayılır. Egolu değilim sadece belirtmek istedim. Arada bana bakıyor, yüzünü saklıyor falan değişik ya da ben öyle zannettim. Bir de bir kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Aklım çok karışık.12. sınıftayım, YKS'ye çalışıyorum ama bir yanım eksik. Taktikleriniz varsa verirseniz sevinirim.

Hocam hiç tanımadığın biri ile neden yakınlaşmak ve sevgili olmak istiyorsun ki onu özel yapan şey ne? Ayrıyeten bu tarz gençlik heyecanına kapılıp hatalar yapma derim YKS'ye daha çok çalış.

Sınav dönemi karı kızla uğraşma yoksa mezuna kalır kafanı duvarlara çok vurursun.

Bu sene sınavına odaklan, yok ben illa o kızla yakınlaşmak istiyorsan arkadaşına söyle aranızı yapsın ya da kız ile direk konuş maksimum çığlık atıp kaçar yani.

YKS çalışın hocam bırakın kız işlerini. Elinize bir şey geçmez kızlardan fakat eğer diplomanızı alıp güzel bir üniversiteye girerseniz işte o zaman hayat sizin için başlar. Kızların sonucu sadece hüzün oluyor bir de tabii self improvement için bahane oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…