abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 17 Haziran 2019 #1 Akadaşlar bir arkadaşım (kız) bana nokta atıyor, bu ne diyorum taktik diyor. Acaba bilen var mı bu taktiği? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2019
Akadaşlar bir arkadaşım (kız) bana nokta atıyor, bu ne diyorum taktik diyor. Acaba bilen var mı bu taktiği?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 17 Haziran 2019 #2 Sen de ona limon at, anlar o. Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 17 Haziran 2019 #3 Karşılığında, Patlıcan emojisi atıp kontra atak yaptım denilebilir. Artı 0 Eksi
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #4 Durduk yere sadece nokta mı atıyor ? Yoksa sen bir şey yazıyorsun ona cevap olarak mı nokta atıyor ? Artı 0 Eksi
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 17 Haziran 2019 #5 Tam anlamadım galiba whatsapp üzerinden atıyor nokta mesajını. Benim bir arkadaşım gruptakilerin aktifliğini kontrol etmek için kullanıyor bu noktayı. Artı 0 Eksi
Tam anlamadım galiba whatsapp üzerinden atıyor nokta mesajını. Benim bir arkadaşım gruptakilerin aktifliğini kontrol etmek için kullanıyor bu noktayı.
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #6 Sen de virgül at. Artı 0 Eksi
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 17 Haziran 2019 #7 Ünlem at cevabı anlayacaktır Artı 0 Eksi
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #8 acv dedi: Karşılığında, Patlıcan emojisi atıp kontra atak yaptım denilebilir. Genişletmek için tıkla... İyi orta gol getirir Artı 0 Eksi
acv dedi: Karşılığında, Patlıcan emojisi atıp kontra atak yaptım denilebilir. Genişletmek için tıkla... İyi orta gol getirir
KS KS abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 17 Haziran 2019 #9 HakanCT dedi: Sen de ona limon at, anlar o. Genişletmek için tıkla... Anlamını sordum ben sadece. tristessehivernale dedi: Ünlem at cevabı anlayacaktır Genişletmek için tıkla... Anlamı ney ben onu sordum. Gençler ben sadece anlamını sordum ama kimse yazmamış. ymnN dedi: Durduk yere sadece nokta mı atıyor ? Yoksa sen bir şey yazıyorsun ona cevap olarak mı nokta atıyor ? Genişletmek için tıkla... Durduk yere atıyor. Son düzenleme: 17 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
HakanCT dedi: Sen de ona limon at, anlar o. Genişletmek için tıkla... Anlamını sordum ben sadece. tristessehivernale dedi: Ünlem at cevabı anlayacaktır Genişletmek için tıkla... Anlamı ney ben onu sordum. Gençler ben sadece anlamını sordum ama kimse yazmamış. ymnN dedi: Durduk yere sadece nokta mı atıyor ? Yoksa sen bir şey yazıyorsun ona cevap olarak mı nokta atıyor ? Genişletmek için tıkla... Durduk yere atıyor.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #10 abdmtlcn dedi: Anlamını sordum ben sadece. Anlamı ney ben onu sordum. Gençler ben sadece anlamını sordum ama kimse yazmamış. Genişletmek için tıkla... Forumda MİT ajanı tanımıyorum açıkcası. Artı 0 Eksi
abdmtlcn dedi: Anlamını sordum ben sadece. Anlamı ney ben onu sordum. Gençler ben sadece anlamını sordum ama kimse yazmamış. Genişletmek için tıkla... Forumda MİT ajanı tanımıyorum açıkcası.