leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 16 Haziran 2021 #1 Mavi fotoğraf olan benim, kırmızı arkadaşım. Ne düşünüyorsunuz?
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #2 Laf anlatma.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 leyleq dedi: Eki Görüntüle 1070441 Mavi fotoğraf olan benim, kırmızı arkadaşım. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O arkadaşından uzaklaş hemen. Ya da mesajının ironi olma ihtimali var. İroni olup olmadığını sor.
leyleq dedi: Eki Görüntüle 1070441 Mavi fotoğraf olan benim, kırmızı arkadaşım. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O arkadaşından uzaklaş hemen. Ya da mesajının ironi olma ihtimali var. İroni olup olmadığını sor.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 He de geç. Cahile laf anlatma. rickrollin dedi: O arkadaşından uzaklaş hemen. Ya da mesajının ironi olma ihtimali var. İroni olup olmadığını sor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Ama umarım ironidir.
He de geç. Cahile laf anlatma. rickrollin dedi: O arkadaşından uzaklaş hemen. Ya da mesajının ironi olma ihtimali var. İroni olup olmadığını sor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Ama umarım ironidir.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #5 leyleq dedi: Eki Görüntüle 1070441 Mavi fotoğraf olan benim, kırmızı arkadaşım. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ona yanlış olduğunu anlat.
leyleq dedi: Eki Görüntüle 1070441 Mavi fotoğraf olan benim, kırmızı arkadaşım. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ona yanlış olduğunu anlat.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 16 Haziran 2021 #6 Hocam boş verin . Anlatsanız bile reklam almış kanallardan övüldüğünü görüyor.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 16 Haziran 2021 #7 rickrollin dedi: O arkadaşından uzaklaş hemen. Ya da mesajının ironi olma ihtimali var. İroni olup olmadığını sor. Genişletmek için tıkla... Değil. Kendisi Gamepower ürünleri kullanıyor ve sürekli övüyor. İroni yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanmıyorum.
rickrollin dedi: O arkadaşından uzaklaş hemen. Ya da mesajının ironi olma ihtimali var. İroni olup olmadığını sor. Genişletmek için tıkla... Değil. Kendisi Gamepower ürünleri kullanıyor ve sürekli övüyor. İroni yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanmıyorum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.761 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 16 Haziran 2021 #8 Ne yaparsan yap anlatamazsın, bu tarz markalar çok reklam vs. yaptığı için övülüyor. Bırak hiç takma. Gamenote (Havit), o malum markaları yerden yere vurur.
Ne yaparsan yap anlatamazsın, bu tarz markalar çok reklam vs. yaptığı için övülüyor. Bırak hiç takma. Gamenote (Havit), o malum markaları yerden yere vurur.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #9 Gamnote KB435L kullanıyorum aşırı memnunum.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 16 Haziran 2021 #10 Gingka Hagane dedi: Ona yanlış olduğunu anlat. Genişletmek için tıkla... Birnevi "kediye türkçe konuşmayı öğret" der gibi bir şey olmuş bu.
Gingka Hagane dedi: Ona yanlış olduğunu anlat. Genişletmek için tıkla... Birnevi "kediye türkçe konuşmayı öğret" der gibi bir şey olmuş bu.