Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 leyleq dedi: Değil. Kendisi Gamepower ürünleri kullanıyor ve sürekli övüyor. İroni yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapasitesiz insanlarla arkadaşlık kurmamanı öneririm. Gamepower öven ve hala devam eden birisinin zekası ortada zaten.
leyleq dedi: Değil. Kendisi Gamepower ürünleri kullanıyor ve sürekli övüyor. İroni yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapasitesiz insanlarla arkadaşlık kurmamanı öneririm. Gamepower öven ve hala devam eden birisinin zekası ortada zaten.
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 16 Haziran 2021 #13 Eyleme dilini edepsiz yoksa severler seni sebepsiz. Ona söylenecek çok laf var ama gerek yok. Boşuna yorma kendini.
Eyleme dilini edepsiz yoksa severler seni sebepsiz. Ona söylenecek çok laf var ama gerek yok. Boşuna yorma kendini.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.636 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 16 Haziran 2021 #14 Bu tipler sosyalde de var, boşuna ellerinizi yormayın.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #15 Hocam konu ile alakasız ama bu model daha iyi olur bence. Masada yer kaplamaz GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Hocam konu ile alakasız ama bu model daha iyi olur bence. Masada yer kaplamaz GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Loyp Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #16 Gamenote ne zamandan beri aptal marka oldu?
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #17 Faraenn dedi: Gamnote KB435L kullanıyorum aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminizin İzoly olması dikkatimi çekti ve beni üzdü.
Faraenn dedi: Gamnote KB435L kullanıyorum aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminizin İzoly olması dikkatimi çekti ve beni üzdü.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.337 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #18 Adresini verirseniz yardımcı olabilirim.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #19 Yazık vallahi üzüldüm çocuğa...
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 16 Haziran 2021 #20 Arkadaşlar adam belki kalitesiz olduğunu bilmiyor. Bilse söylemez değil mi sizce de? Neden hemen uzaklaş falan saçma düşüncülere kapılıyorsunuz ki. Hani anlatmana rağmen iyi diyorsa onu bilemem.
Arkadaşlar adam belki kalitesiz olduğunu bilmiyor. Bilse söylemez değil mi sizce de? Neden hemen uzaklaş falan saçma düşüncülere kapılıyorsunuz ki. Hani anlatmana rağmen iyi diyorsa onu bilemem.