Beyler çocuk adam öldürmüş gibi. "ondan hemen uzaklaş!" demek yerine doğruyu anlat diyebilirsin.
Boş mesajlar bunlar.
Herhangi bir insanı bu şekilde kimse engellemez.
Ne gereksiz bir konu yahu. Gelen mesajlar da aynı şekilde. Forumun yaş ortalamasının yüksek olduğunu sanıyordum fakat herkes ciddi ciddi bu şekilde konuşuyor. GamePower'ın çöp bir merdivenaltı firma olduğunu bilen bilir bilmeyen ise Technopat Sosyal'den öğrenebilir. Bilmiyorsa zaten eve C4 kurmayı göze alacak.
Bir markayı övdü diye adama kapasitesiz mi diyorsunuz? Sizin kapasitenizi de merak ettim doğrusu, çok geniştir herhalde.
Çok basit, kötü diyeceksiniz. Anlatacaksınız. Olmuyorsa olmuyor. Sonra arkadaşlığınıza normal devam edeceksiniz. Tamam marka kötü de abartmaya gerek yok.
Bir markanın iyi ürünleri çıkamaz mı? Hepiniz neden bu kadar saldırgansınız?
Arkadaşına nazik bir şekilde" Senin kullandığın ürün iyi olabilir ama bu marka genelde kötü ürünler yapıyor. O yüzden almak istemiyorum." diyebilirsiniz.
Yani, kendini bu konularda bilgili gösterebilirsen pek sıkıntı olmaz. Discord'daki arkadaşlarım bir ürün istediğinde hep ben öneririm, hep te bana sorarlar zaten.
Konuya gelecek olursak. Sadece bu yüzden birisi ile küsülmez. Ama ona "kendi kararın" diyebilirsin.
Bir markayı övdü diye adama kapasitesiz mi diyorsunuz? Sizin kapasitenizi de merak ettim doğrusu, çok geniştir herhalde.
Çok basit, kötü diyeceksiniz. Anlatacaksınız. Olmuyorsa olmuyor. Sonra arkadaşlığınıza normal devam edeceksiniz. Tamam marka kötü de abartmaya gerek yok.
Bahsettiğimiz şeyin alt tarafı bir klavye olduğunu biliyoruz değil mi? Aslında size de hak veriyorum, bu forumda o kadar gömdüler ki markayı millet çok abartmaya başladı.