2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 26 Mayıs 2022 #11 Salla gitsin. Bir sürü başka arkadaşın olur ileride.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2022 #12 Parthians dedi: Yok. Küfürden çok hakaret gibi. Genişletmek için tıkla... Yine de söyleyin. Şakaya göre bir şey diyeceğim.
Parthians dedi: Yok. Küfürden çok hakaret gibi. Genişletmek için tıkla... Yine de söyleyin. Şakaya göre bir şey diyeceğim.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #13 Galaxes dedi: Hocam ne dememizi bekliyorsunuz? Git arkadaşının annesine söv belki kabul eder mi? Özür dilemekten başka seçenek yok yani ne diyelim? Genişletmek için tıkla... İşte şuan bende kendime öyle diyorum şuan.
Galaxes dedi: Hocam ne dememizi bekliyorsunuz? Git arkadaşının annesine söv belki kabul eder mi? Özür dilemekten başka seçenek yok yani ne diyelim? Genişletmek için tıkla... İşte şuan bende kendime öyle diyorum şuan.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #14 Parthians dedi: İşte şuan bende kendime öyle diyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Başka yol yok. Arkadaşınız ise affeder zaten.
Parthians dedi: İşte şuan bende kendime öyle diyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Başka yol yok. Arkadaşınız ise affeder zaten.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #15 Galaxes dedi: Başka yol yok. Arkadaşınız ise affeder zaten. Genişletmek için tıkla... Özür gene dileceğim umarım kabul eder ne diyeyim. 296181 dedi: Salla gitsin. Bir sürü başka arkadaşın olur ileride. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımı bir şey oldu diye niye satayım ki?
Galaxes dedi: Başka yol yok. Arkadaşınız ise affeder zaten. Genişletmek için tıkla... Özür gene dileceğim umarım kabul eder ne diyeyim. 296181 dedi: Salla gitsin. Bir sürü başka arkadaşın olur ileride. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımı bir şey oldu diye niye satayım ki?