S Shura Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #1 İyi geceler. Bir arkadaşımın ipad ini kuzenleri kurcalamış şifreyi yanlış girmişler. İpad kapalı hatası veriyormuş. Arkadaşımın şu an da bilgisayarı yok ve şehir dışında nasıl halledebilir ?
İyi geceler. Bir arkadaşımın ipad ini kuzenleri kurcalamış şifreyi yanlış girmişler. İpad kapalı hatası veriyormuş. Arkadaşımın şu an da bilgisayarı yok ve şehir dışında nasıl halledebilir ?
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 30 Ağustos 2014 #2 Şifre yanlış girilince benim bildiğim apple hesabı şifresi ile açılıyordu telefon.
S Shura Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #3 Ozan Demir dedi: Şifre yanlış girilince benim bildiğim apple hesabı şifresi ile açılıyordu telefon. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın dediğine göre öyle bir seçenek yok tekrar deneme süresi de yazmıyormuş.
Ozan Demir dedi: Şifre yanlış girilince benim bildiğim apple hesabı şifresi ile açılıyordu telefon. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın dediğine göre öyle bir seçenek yok tekrar deneme süresi de yazmıyormuş.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #4 Sadece ipad kapalı mı yazıyor , yoksa ipad kapalı itunes'a bağlan mı yazıyor ?
S Shura Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #5 Buğra tulpar dedi: Sadece ipad kapalı mı yazıyor , yoksa ipad kapalı itunes'a bağlan mı yazıyor ? Genişletmek için tıkla... Evet yazıyormuş ama itunese bağlıyamaz şuan.
Buğra tulpar dedi: Sadece ipad kapalı mı yazıyor , yoksa ipad kapalı itunes'a bağlan mı yazıyor ? Genişletmek için tıkla... Evet yazıyormuş ama itunese bağlıyamaz şuan.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #6 İtunese bağlanması gerekecek çünkü geri yükleme yapması gerekiyor.
S Shura Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #7 Buğra tulpar dedi: İtunese bağlanması gerekecek çünkü geri yükleme yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayara bağlasak olurmu ? Ama benimde aynı ipadden var sorun olurmu ?
Buğra tulpar dedi: İtunese bağlanması gerekecek çünkü geri yükleme yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayara bağlasak olurmu ? Ama benimde aynı ipadden var sorun olurmu ?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #8 İtunes bilgisayarında yüklüyse olur. Fakat geri yükleme yapıcağınız için ipaddeki resim, video, şarkı vb. hepsi silenecek.
İtunes bilgisayarında yüklüyse olur. Fakat geri yükleme yapıcağınız için ipaddeki resim, video, şarkı vb. hepsi silenecek.
S Shura Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #9 Buğra tulpar dedi: İtunes bilgisayarında yüklüyse olur. Fakat geri yükleme yapıcağınız için ipaddeki resim, video, şarkı vb. hepsi silenecek. Genişletmek için tıkla... Ona kabullendi arkadaşım. Peki çok uğraştırırmı ?
Buğra tulpar dedi: İtunes bilgisayarında yüklüyse olur. Fakat geri yükleme yapıcağınız için ipaddeki resim, video, şarkı vb. hepsi silenecek. Genişletmek için tıkla... Ona kabullendi arkadaşım. Peki çok uğraştırırmı ?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #10 Silinen üye dedi: Ona kabullendi arkadaşım. Peki çok uğraştırırmı ? Genişletmek için tıkla... Bu internet hızınıza göre 30-60 dakika sürebilmektedir.O kadar uğraştırmaz.
Silinen üye dedi: Ona kabullendi arkadaşım. Peki çok uğraştırırmı ? Genişletmek için tıkla... Bu internet hızınıza göre 30-60 dakika sürebilmektedir.O kadar uğraştırmaz.