Arkadaşımın PC'sini yanlışlıkla bozdum

Ya onu bunu geçtim de adamın PC'sine Windows 10 yükleyip ne yapacaksın? Adam biliyor ki bilerek Windows 10 yüklemiyor. Tamirci parasını sen ödeyecen artık anca öyle yardımcı olabilirsin arkadaşına.

Hocam, ben Rufus ile USB'me sıkıntısız bir şekilde yazsam ISO'yu. Sonra USB'nin içindekileri RAR yapıp ona atsam. O telefondan indirse. Telefona USB'yi taksa. RAR'ın içindekileri USB'sine atsa olur mu?

Hocam açık internet Cafe bulabilirseniz Rufus ile format diski oluşturun.

USB diski alıp içine Recep hocam konu oluşturmuştu o konuyu bulup Rufus ile ISO'yu yazdırıp kargolayın adresine. Yaptığınız zararı karşılayın.

Dalgınlığıma gelmiş ve anlamamışım özür dilerim bu kadar tartışma yarattığım için.

Peki aynı zamanda şaka olmadığının ihtimalinin de olduğu bir durumda ne yapabiliriz? İki seçenekden birini sallamayacağız heralde değil mi?

Peki aynı zamanda şaka olmadığının ihtimalinin de olduğu bir durumda ne yapabiliriz? İki seçenekden birini sallamayacağız heralde değil mi?
Ne taktınız ya. Şaka yapmış komikse gülün değilse geçin. Sizin gibiler yüzünden internette de şaka yapılmıyor. Ben güldüm açıkçası

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum, sadece arkadaşın yazdığı mesaja yanıt verdim yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…