Doğru söze ne denir?
Çok haklılar. Gittim kursun bilgisayarı sorunlu sürücülerden dolayı yavaş açılıyor diye bir komut girdim adını hatırlamıyorum.
Hep işe yarardı bu kez PC açılırken uyumsuz donanım dedi. Haklı tabii zor bir işlem
Ya onu bunu geçtim de adamın PC'sine Windows 10 yükleyip ne yapacaksın? Adam biliyor ki bilerek Windows 10 yüklemiyor. Tamirci parasını sen ödeyecen artık anca öyle yardımcı olabilirsin arkadaşına.
Hocam, ben Rufus ile USB'me sıkıntısız bir şekilde yazsam ISO'yu. Sonra USB'nin içindekileri RAR yapıp ona atsam. O telefondan indirse. Telefona USB'yi taksa. RAR'ın içindekileri USB'sine atsa olur mu?
İroni yaptığını anlamayacak kadar aptalsanız yapacak bir şey yok. Sizce bu forumda böyle bir konuya böyle bir cevap verir mi herhangi bir üye? Cevapın gerçekçi olmadığını şaka mahiyetinde yazılmış olma ihtimalini gözden geçirmeden hemen atlayın konuya.
İroni yaptığını anlamayacak kadar aptalsanız yapacak bir şey yok. Sizce bu forumda böyle bir konuya böyle bir cevap verir mi herhangi bir üye? Cevapın gerçekçi olmadığını şaka mahiyetinde yazılmış olma ihtimalini gözden geçirmeden hemen atlayın konuya.