Arkadaşımla aramı nasıl düzeltirim?

canthefinest00

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. Başka bir danışma yerim kalmadığı için size geliyorum. Benim yakın bir kız arkadaşım vardı, kendisiyle iyi anlaşıyordum yakın zamana kadar. Kısa bir süre önce onun bir arkadaşıyla laf dalaşına girdik, olay bayağı ileri gitti lafın kısası onunla aram bozuldu olayı duyunca o da benimle konuşmamaya başladı. 1-2 ay oldu, kendisiyle uzaklaştık iyice nasıl kendisiyle barışabilirim?

Demek ki kız sana değer vermiyormuş sen onun arkadaşıyla laf dalaşına girince aranızı düzeltmek yerine direk sana yüz çevirmeyi seçmiş. Konuda kimin haklı taraf olup olmadığını ve sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama durum bu. Boşuna barışmaya çalışma.

Hocam aramızı yapmaya çalıştı da ben istemedim lakin gene haklısınız.

Neden hocam?

Sana böyle bir tavır takındıysa onun olmazsa olmazı değilmişsin, giden herkesin yeri dolar.

Aynısını yaşadım kızlarda şu guruplaşma best firend mevzusu bir kızla kavga ettim 4 kız engel attı 2 tanede kız guard engel atmıştı zaten o liseden ayrılacaktım gerçek yüzlerini görüp ayrılmam iyi oldu.

Ciddili ayıp etmişler hocam.

Haklı olsan bile gönlünü almaya çalış. Barıştıktan sonra tekrar tartışırsan bu sefer "her tartışmada seni kaybetmek istemediğim için gönlünü almaya çalıştım, buna rağmen sorun çıkarıyorsan demek ki hata sende, güle güle" dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…