Benim durumumdasınız hocam bende söylemiyorum artık bu ırkçılık dev bir boyuta ulaştığı için herkes neredeyse bize terorist veya Kürt olduğundan utan moduyla yaklaşıyor sanki ben seçmişim gibi Kürt olmayı ya da biz özellikle Instagram bu olayları ya da yaklaşımları daha çok harmanladı yapılan editler falan Kürt'lerle ilgili bunun yüzünden Instagram'ı sildim ve insanlardan uzaklaşmaya başladım dışarı bile çıkmıyorum bu nedenlerden dolayı çünkü sosyalleşmeye kalksam memleketimi sorsalar ve söylesem ayvayı yemiş oluyorum herkes farklı yaklaşıyor sizde de öyle mi bilmiyorum ama bende böyle sanki kötü bir şeymiş gibi lanse ediliyor özellikle yeni nesil bende bu nesildenim ve utanıyorum böylelerinden bu konuda hiç hassas değiller hiçbiri kalbi kırılır mı o insanın diye hiç düşünmüyorlar hocam inanır mısınız lisede bir arkadaşım sırf ırkım kürt olduğu için beni 23 dakika boyunca zorbalamıştı neden buradasın neden Kürt'sün gibisinden birde kahkaha atıyordu gülünecek ne varsa yüzüne kroşe atmamak için zor tuttum kendimi çünkü kendisi müdürün oğluydu sizi çok çok iyi anlıyorum kesinlikle bu kafa yapısı değişir mi bilmiyorum ama ülkemiz bu şekilde giderse çok şey kaybedecek gibi geliyor bana yarın öbür gün savaş çıksa onlarda biliyor aslında ilk sarılacakları kişiler Kürt'ler çünkü kardeş gibiyiz Osmanlı'dan beri sorunlarımız vardı ama anlaşıyorduk ve dalga konusu bile değildi o zamanlar Kürt'ler ama şu zamana bakıyorum halimiz iyi değil millet uzaya roket fırlatıyor biz hala Türk Kürt sorunu ile uğraşıyoruz sonumuz hayır olsun artık ne diyeyim hocam.