Arkadaşımla küstüm, ne yapmalıyım?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyun oynarken çok büyük bir tartışma oldu bilgisayar başındaydım orada bir kavga ettik bu arada kavga da suç bende değil haberiniz olsun. 1 haftadır falan bir şey demiyor ben de konuşmak istemiyorum. Bir arkadaşım onunla konuşmuş bir daha olsa yine aynı şeyi yaparım falan deyip olumsuz şeyler demiş. 2 yıldır çok ama çok iyi arkadaştık sizce ne olması gerek? Ben özür dilemem çünkü dileyecek sebep yok benim açımdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşınız büyük değil diye düşünerekten arkadaşın belki senden sıkılmıştır zaten birkaç sene sonra hiçbir şey olmasa bile muhtemelen uzaklaşcaktınız farklı ortamlara vs. gireceğiniz için iyi olmuş yazma boşver.

Arkadaşınızı gerçekten seviyorsanız bence gurur yapmak yerine gidin barışın derim. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaşı küçük pek çok kimse ilk etapta artık bitti, onunla konuşmam der sonra en iyi arkadaş olurlar tekrar. Yani hakkınızda olumsuz şeyler dediğine pek üzülmeyin. Özür dilemek bir erdem ama illa özür dilemek istemiyorsanız normal mesaj falan atın. Yavaş yavaş barışırsınız.

Arkadaşlar bir oyun oynarken çok büyük bir tartışma oldu bilgisayar başındaydım orada bir kavga ettik bu arada kavga da suç bende değil haberiniz olsun. 1 haftadır falan bir şey demiyor ben de konuşmak istemiyorum. Bir arkadaşım onunla konuşmuş bir daha olsa yine aynı şeyi yaparım falan deyip olumsuz şeyler demiş. 2 yıldır çok ama çok iyi arkadaştık sizce ne olması gerek? Ben özür dilemem çünkü dileyecek sebep yok benim açımdan.
Tartışmaya ve tartışmada edilen sözlere bağlı.

Kendi açımdan bakarsam hakli oldugum konuda 5 senelik arkadaşımı silmisligim var.
(Hatasini farkedip geri dönmesiyle aramiz düzeldi ama artik eskisi gibi hissetdirmiyor, söylediği sözleri unutamam.)

Yaşınız büyük değil diye düşünerekten arkadaşın belki senden sıkılmıştır zaten birkaç sene sonra hiçbir şey olmasa bile muhtemelen uzaklaşcaktınız farklı ortamlara vs. gireceğiniz için iyi olmuş yazma boşver.
Yaşım 16 hocam büyük mü bilmiyorum :)

Tartışmaya ve tartışmada edilen sözlere bağlı.

Kendi açımdan bakarsam hakli oldugum konuda 5 senelik arkadaşımı silmisligim var.
(Hatasini fark edip geri dönmesiyle aramiz düzeldi ama artik eskisi gibi hissettirmiyor, söylediği sözleri unutamam.)

Tartışma konusu pek önemli değil bilgisayar başında oyun oynuyorduk dediğim gibi ama tartışmada edilen sözler ve ufak bir şey için bile beni satması hoşuma gitmedi ve tartışmadan sonra bile hâlâ dalga geçtiği için barışmam pek olası değil yani barışsam bile artık çok takılmam yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı