FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive
SalihAykiner Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... Linke direkt tıkladım sazan gibi. Normal görünüyor.
FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... Linke direkt tıkladım sazan gibi. Normal görünüyor.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... Link OneDrive yönlendiriyor. Normal mi bilmiyorum ama bu seviye şüphe duyduğunuz arkadaşınızla olan arkadasliginizi sorgulamanızı öneririm.
FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... Link OneDrive yönlendiriyor. Normal mi bilmiyorum ama bu seviye şüphe duyduğunuz arkadaşınızla olan arkadasliginizi sorgulamanızı öneririm.
T tavuklupilavlı Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1.277 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2025 #4 FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... linke tıkladım bişi yok
FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... linke tıkladım bişi yok
8 893720 Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 103 Çözümler 1 12 Şubat 2025 #5 Sabnuatica oyununun simge dosyası var içinde
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.166 Makaleler 3 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #6 Güvenilir duruyor. Simge var içinde sanırım. “https://1drv.ms” bağlantısı OneDrive URL’sinin kısaltılmış şeklidir. Genişletmek için tıkla...
Güvenilir duruyor. Simge var içinde sanırım. “https://1drv.ms” bağlantısı OneDrive URL’sinin kısaltılmış şeklidir. Genişletmek için tıkla...
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #7 FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... Microsoft OneDrive onedrive.live.com bu değilmiydi link.. bunun daha neyini kısaltıp şüphe uyandırıyorlar anlamadım..
FurkanXGG dedi: Arkadaşım bana bu linki attı normal mi? Microsoft OneDrive Genişletmek için tıkla... Microsoft OneDrive onedrive.live.com bu değilmiydi link.. bunun daha neyini kısaltıp şüphe uyandırıyorlar anlamadım..
FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #8 893720 dedi: Sabnuatica oyununun simge dosyası var içinde Genişletmek için tıkla... Tamam. Alpha_2a dedi: Link OneDrive yönlendiriyor. Normal mi bilmiyorum ama bu seviye şüphe duyduğunuz arkadaşınızla olan arkadasliginizi sorgulamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorguluyom zaten pek güvenli durmuyordu ama teşekkür ederim. SalihAykiner dedi: Linke direkt tıkladım sazan gibi. Normal görünüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Alpha_2a dedi: Link OneDrive yönlendiriyor. Normal mi bilmiyorum ama bu seviye şüphe duyduğunuz arkadaşınızla olan arkadasliginizi sorgulamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Ya en sevmediğim kişiye sattı beni. Güvenmek öldürür... Son düzenleme: 30 Nisan 2025
893720 dedi: Sabnuatica oyununun simge dosyası var içinde Genişletmek için tıkla... Tamam. Alpha_2a dedi: Link OneDrive yönlendiriyor. Normal mi bilmiyorum ama bu seviye şüphe duyduğunuz arkadaşınızla olan arkadasliginizi sorgulamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorguluyom zaten pek güvenli durmuyordu ama teşekkür ederim. SalihAykiner dedi: Linke direkt tıkladım sazan gibi. Normal görünüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Alpha_2a dedi: Link OneDrive yönlendiriyor. Normal mi bilmiyorum ama bu seviye şüphe duyduğunuz arkadaşınızla olan arkadasliginizi sorgulamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Ya en sevmediğim kişiye sattı beni. Güvenmek öldürür...