Arkadaşın hareketleri normal mi?

Mete1245

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle arkadaşımı özetleyeyim. 7.sınıfız. Arkadaş anime izliyor ve toxic bir insan. Küfretmeyi havalı ve erkeklik zannediyor adeta. Sırf Brawl Stars denen oyunda onsuz 2 maça girdim diye bana ve aileme küfürler etmeye başladı. Çeşitli hakaretlerde bulundu. Bunlar olurken ben hiç küfretmedim. Sakin kaldım. Sizce abartıyor mu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende ona et
Aga küfrediyorsa bırak boş ver.
Biz birbirimize lan demiyoruz o kadar
Genellikle burada sorun ailededir.

Arkadaşlığını bitir.

7. sınıf zamanlarımda buna benzer bir arkadaşım vardı artık yok. Bu tarz insanlar büyüyünce de böyle olur genellikle. Sana verebileceğim tek tavsiye engelle geç.

Psikolojik sıkıntıları var bunun büyük ihtimalle. Veya ergenlik. Bizim sınıfta da vardı kendini naruto sanıyordu. Görmezden gel, kendini değersiz hissettir.

Canım kardeşim bunla mı arkadaşlık yapıyosun...

Evet, abartıyor hocam. Zamanında Brawl Stars adlı oyunda hyra tarafından adonis dünya 1.oldu diye hyra ona küfretti. Daha yeni. Şubat mart gibi oldu olay. Aynı onun gibi olmuş.

Son düzenleme:

Arkadaşlar arasında samimiyetten küfür olur ancak bu arkadaşın sizin zor durumunuzda daği yanınıza geleceğini sanmıyorum toxic insanlarla ilişkileri kes.

13 yaş kokusu alıyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…