Arkadaşın soğuk davranması

xxxsendxxx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şimdi size eskiden bu siteye yazdığım mesajı yazıcam önce bi onu okuyun;

3 Hafta önce yazdığım mesaj...
Öncelikle merhaba, hemen konuya geçmek istiyorum. Ben 15 yaşında bir erkeğim ve benimle yaşıt bir erkek arkadaşım var. Bu arkadaşımıza "X" kişisi diyelim. Daha 4-5 gündür tanışıyoruz fakat ben 2 yıl önce onunla bir dönem aynı okulda olmuştum ve oradan kalan ufak bir arkadaşlığımız var. Pek arkadaşlık sayılmaz ama yine de son 4-5 gündür aşırı iyi anlaştık ve sanki en yakın arkadaşmışız gibi olduk. Bizim bir gezimiz vardı. Akşam yemeğinden sonra ben annemi aradım ve olanları öğrendim. Annemin arkadaşıda bu geziye veli olarak katılmıştı ve bu X kişisi ağlayarak büfenin önünden geçmiş ve bayağı bir sinirliymiş. Benim annemin arkadaşı onunla konuşmaya gitmiş ve X kişide ölen dedemi hatırladım demiş ve duvarı yumruklamaya başlamış. Bu X kişisine ne olduğunu sorduğumda bir şey demedi ve bende bilmemezlikten geldim. Bu olaydan tam 3 gün sonra yani bugün rehberlikçi onu odasına çağırdı. Onlar konuşurlarken bizim okulun koşu yarışı için seçmeleri vardı ve bu X kişiside katılmıştı. Hoca bana o çıkınca söyleyin ve birlikte gelin dedi. 15-20 dakika bekledim ve sonra odadan çıktı. Ne olduğunu sorduğumda gözleri dolmuştu, ağlamış gibiydi. Bana hiçbir şey demeden gitti. Sonra diğerleri ile çok iyi anlaşıyordu fakat bugün benimle hiç konuşmadı. Uzun teneffüsden sonra yani. Sizce ne oldu? Ailevi bir şey mi?

Evet arkadaşlar şimdi bu olayın üzerinden 3 hafta geçti ve bu arkadaşla aramız 1 an olsun düzeldi fakat son 1 haftadır çocukla ne zaman takılmak ya da sohbet etmek istesem bana ghosting yapıo. Yani 3 hafta önce okul gezisinde falan full love bombing yaptı sonrasında ghosting yapmaya başladı fakat hala iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden onunla nasıl yakın arkadaş olacağıma dair sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı