Arkadaşın Steam hesabından link geliyor

AkifBeyk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımın hesabı çalınmış ama anlamadığım şekilde kendi girebiliyor mesaj atabiliyor ve oyun oynayabiliyor, bana haftada 1 link atıyor ve bunlar hesabımın çalınması için. Arkadaşıma desteğe yaz dediğim halde üşendiğini söylüyor, ne yapmalıyım bana bir zararı olur mu?

Kral linke tıklama o calınma olayı benim bir arkadasdada var linke tıklayanların hesabınıda alıyolar büyük ihtimalle böyle herkesin hesabı calıp mesajla yayılıp toplu hesap calabilirler.

Steam desteğe yazamıyorsa, hesabın şifresini değiştirme, API anahtarını iptal etme, bütün cihazların yetkisini kaldırma gibi 5 dakikada yapılacak basit güvenlik önlemlerini de mi uygulayamıyor?

Kral linke tıklama o calınma olayı benim bir arkadasdada var linke tıklayanların hesabınıda alıyolar büyük ihtimalle böyle herkesin hesabı calıp mesajla yayılıp toplu hesap calabilirler.
Benim hesabıda almışlardı geri aldım tüm arkadaşlara sordum onlara benden link yollanmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…