Arkadaşın telefonu kırdım !

A.Çağrı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar , bi arkadaşımın iphone 6 plus telefonu vardı . Telefonu elindeydi benim de elim çarptı .Yere düştü Sonra üst beyaz yeri çatladı . Garanti kapsamına girer mi ? Girmiyorsa ne kadardır yaptırması ?

Garanti kapsamına girmez. Yaklaşık 700 liraya yeni telefon veriyolar. Ekran değişim ücreti de buna yakın.

Garanti kapsamına girmez. Yaklaşık 700 liraya yeni telefon veriyolar. Ekran değişim ücreti de buna yakın.

Hiçbir ek şart olmadan ekranı çatlak olan iPhone 6 yada iPhone 6+ için 700 TL ödeyip yenisini alabiliyor muyuz?
Benim telefonun da üst kısmında bir çatlak var da böyle bir seçenek kesin olarak varsa gidip değerlendirmeyi düşünüyorum.

Evet. Sorgusuz yenisini veriyorlar.

Artık bir şekilde karşılayacağım . Arkadaşım önemli değil dedi ama...

Kötü bir durum gerçekten. 700 lira az bir para değil. Hele öğrenciysen daha kötü. Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun, lise zamanlarında benzer durumu ben de yaşamıştım. Fakat ben 1 metreden değil, lunaparkta Kamikaze'de 30 m. yüksekten düşürmüştüm.

Arkadaşların dediği gibi Apple telefon değişimi yapıyor ancak 700 TL az bir para değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…