Çözüldü Arkadaşına para yollama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Şimdi bende seçkin var (yan hesaplar) arkadaşımın alması için yardım etmek istiyorum. Bir plan yaptık olur mu diye sormak istiyorum. Plan şu: Ben arkadaşıma örnek 70 TL'lik oyun hediye atacağım arkadaşım bu oyunu iade edecek. Plan bu ama sormak istediğim şey şu para benim hesabıma mı gelecek yoksa arkadaşımın hesabında mı kalacak?

Çözüm
Oyunu alan kişiye iade olur. Arkadaşınıza elinizdeki herhangi bir kasayı trade olarak atarak bu şekilde yapabilirsiniz. Arkadaşınız kasayı satar ve çözülür. Eğer elinizde kasa yoksa topluluk pazarından kasa satın alın ve öyle trade atın.

Hediye iade sana gelir.

Oyunu alan kişiye iade olur. Arkadaşınıza elinizdeki herhangi bir kasayı trade olarak atarak bu şekilde yapabilirsiniz. Arkadaşınız kasayı satar ve çözülür. Eğer elinizde kasa yoksa topluluk pazarından kasa satın alın ve öyle trade atın.

Çözüm
Onun yerine bir itemin değerini 70 lira yapsın sen onu al daha iyi.
Çok riskli bir şey, para aklama olayı gibi bir şey olarak yargılanabilir. Daha iyi bir öneri olarak değeri 70 lira olan bir itemi alıp arkadaşına takasla yollasa ve arkadaşı da satsa daha iyi olabilir.

Aga arkadaşım soruyorda bir iş yapacakmış ucuz seçkin hesap satan siteler bilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…